• Cele două sportive care s-au aflat în barca de dublu vâsle feminin (BW2x) au fost Andrada-Maria Morosanu şi Iulia-Liliana Balauca.
  • Ele au condus cursa finală de duminică încă de la început şi au reuşit să cucerească cea mai strălucitoare medalie.
  • Sâmbătă, aurul a fost câştigat şi de sportivele din barca de patru vâsle feminin (BW4x).

Cele două sportive care s-au aflat în barca de dublu vâsle feminin (BW2x), Andrada-Maria Morosanu şi Iulia-Liliana Balauca, au condus cursa finală de duminică încă de la început şi au reuşit să cucerească cea mai strălucitoare medalie.

Au condus cursa finală încă de la început și au reușit să cucerească cea mai strălucitoare medalie. Felicitări!”, a anunțat pe Facebook, Federația Română de Canotaj.

Sâmbătă, aurul a fost câştigat şi de sportivele din barca de patru vâsle feminin (BW4x) – Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga şi Patricia Cires. Campioanele din barca de patru vâsle feminin (BW4x) au fost Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga şi Patricia Cires. Acestea s-au clasat pe primul loc cu un timp de 06:23.29.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

În același timp, România a obţinut şase medalii, dintre care două de aur, la Cupa Mondială III de canotaj de la Lucerna.

Aurul a fost câştigat de echipajul de dublu vâsle feminin Simona Radiş / Ancuţa Bodnar şi de echipajul de 4 rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu, Amalia Bereş).

Citește și: