• Barbie a avut un avânt incredibil în box office-ul american în prima săptămână de la lansare.
  • De vineri până duminică, Barbie a obţinut încasări de 93 de milioane de dolari americani în urma vânzărilor de bilete.
  • Din urmă vine filmul biografic Oppenheimer, care a încasat în acest weekend 46 de milioane de dolari.

Barbie a avut un avânt incredibil în box office-ul american în prima săptămână de la lansare și își continuă supremația în cinematografe pentru al doilea weekend la rând.

Vedem că filmul „Barbie” își continuă ascensiunea. Ce încasări are la nivel global? De vineri până duminică, Barbie a obţinut încasări de 93 de milioane de dolari americani în urma vânzărilor de bilete, conform estimărilor companiei de specialitate Comscore.

La nivel global, pelicula a încasat în total 774 milioane de dolari. Din urmă vine filmul biografic Oppenheimer, care a încasat în acest weekend 46 de milioane de dolari. Totalul mondial de la lansare este de 400 milioane de dolari. Pe locul al treilea se clasează „The Haunted Mansion”, un film Disney despre aventura unei mame și a unui fiu.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Iar pe locul al patrulea, la încasări, se poziționează thrillerul despre traficul de copii lăudat de cercurile conservatoare americane, a mai încasat 12,4 milioane de dolari în a patra săptămână. În total, pelicula are 148,9 milioane de dolari. Revenind la Barbie, subliniez că, coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topul muzical din Regatul Unit. Este pentru prima dată când trei cântece de pe aceeaşi coloană sonoră se clasează în Top 5.

Citește și: