• Zvonuri despre o posibilă relație au circulat despre Johnny Depp și Jenna Ortega.
  • Actrița din Wednesday, în vârstă de 20 de ani, s-a grăbit să dezmintă aceste zvonuri care o leagă de actorul de 60 de ani de la Hollywood.
  • Este atât de ridicol încât nici măcar nu pot să râd”, a spus Ortega.

Zvonuri despre o posibilă relație au circulat despre Johnny Depp și Jenna Ortega, iar acum actorii au răspuns negând categoric acest lucru. Totul a început atunci când contul Deuxmoi a arătat că cei doi au fost văzuți la o întâlnire împreună și, de asemenea, poate că au lucrat împreună la filmul Beetlejuice 2 al lui Tim Burton.

Cu toate acestea, actrița din Wednesday, în vârstă de 20 de ani, s-a grăbit să dezmintă aceste zvonuri care o leagă de actorul de 60 de ani de la Hollywood, într-un Instagram Story. Este atât de ridicol încât nici măcar nu pot să râd”, le-a spus Ortega celor 40 de milioane de urmăritori ai săi, scrie Indy100.

Nu l-am întâlnit și nu am lucrat cu Johnny Depp în viața mea. Vă rog să nu mai răspândiți minciuni și să ne lăsați în pace”. Între timp, tabăra lui Depp a respins și ea vehement aceste zvonuri, descriind cum actorul din Pirații din Caraibe a fost îngrozit” de ele.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Reprezentantul său a declarat pentru NME: Domnul Depp nu are niciun fel de relație personală sau profesională cu doamna Ortega. Nu a întâlnit-o niciodată și nici nu a vorbit cu ea. El nu este implicat în niciun proiect cu ea și nici nu intenționează să fie. El este îngrozit de aceste zvonuri nefondate și rău intenționate care au ca scop să-i afecteze reputația și cariera.”

În Beetlejuice 2, Ortega o va interpreta pe fiica Lydiei Deetz, rolul celebru jucat de Winona Ryder în filmul original din 1988, în timp ce Ryder și Michael Keaton își vor relua, de asemenea, rolurile pentru continuarea filmului. Filmul este așteptat să fie lansat pe 6 septembrie 2024.

Citește și