• Soţia lui Joe Biden a avut ultima dată COVID în luna august a anului trecut.
  • Joe Biden, care are 80 de ani, a fost testat pozitiv ultima dată în iulie 2022.
  • Președintele SUA urmează să călătorească la un summit al Grupului celor 20 în India.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată pozitiv la coronavirus luni, la finalul unui weekend pe care l-a petrecut alături de președintele Biden, a anunțat Casa Albă.

În această seară, Prima Doamnă a fost testată pozitiv pentru COVID-19″, a declarat Elizabeth Alexander, directorul de comunicare al lui Jill Biden, într-un comunicat transmis luni seara târziu. În prezent, ea se confruntă doar cu simptome ușoare. Ea va rămâne la casa lor din Rehoboth Beach, Delaware”.

Președintele, care s-a întors luni la Washington, a făcut un test pentru coronavirus și a primit un rezultat negativ după testul pozitiv al primei doamne, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, informează The Washington Post.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Președintele va face teste la o cadență regulată în această săptămână și va monitoriza simptomele”, a precizat aceasta.  Biden este programat să plece joi pentru o vizită la summitul Grupului celor 20 din India. El și prima doamnă au călătorit împreună sâmbătă în Florida și apoi la Rehoboth Beach, unde au petrecut o parte din weekend la casa lor de pe plajă.

Jill Biden a mai fost testată pozitiv pentru coronavirus în august 2022. Președintele a fost pozitiv în iulie 2022. Fiecare s-a recuperat după ce a prezentat simptome ușoare.

Citește și