• Ultima parte a sezonului 6 a apărut oficial astăzi pe Netflix.
  • Serialul acoperă întâmplările din anii 1940 până la începutul anilor 2000.
  • Sezonul aduce aminte de războaiele din Kosovo și Irak și atacurile de la 11 septembrie.

A doua parte din serialul „The Crown” a fost lansată, iar recenziile nu au încetat să apară. După șase sezoane care au acoperit decenii de domnie a reginei Elisabeta a II-a, din anii 1940 până la începutul anilor 2000, The Crown „a abdicat în cele din urmă de la tronul său”.

În timp ce prima parte a sezonului 2 a fost dedicată ultimelor zile ale Prințesei Diana, cea de-a doua se concentrează pe tânărul Prinț William, viitorul monarh britanic, decesele din cadrul Familiei Regale, planificarea Jubileului de Aur al Reginei, căsătoria lui Charles și Camilla și candidatura lui Tony Blair la funcția de prim-ministru.

Partea finală a filmului „The Crown” nu face mare lucru cu istoria, asta spun recenziile. Dincolo de drama din Palatul Buckingham și de povestea de dragoste care clocotește la Universitatea St. Andrew’s din Scoția – prinții Wales – nu prea avem nimic. Totuși, sezonul îți aduce aminte de războaiele din Kosovo și Irak, atacurile de la 11 septembrie și ancheta privind moartea Dianei. Ultima parte include scene în care Prințul Harry poartă costumul nazist.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Citește și