• Povestea sa va fi spusă în documentarul David Holmes: The Boy Who Lived.
  • Holmes a devenit cea mai mare sursă de putere și inspirație” pentru Radcliffe.
  • Holmes a spus că documentarul a necesitat patru ani de muncă grea”.

Daniel Radcliffe spune povestea lui Harry Potter într-un mod nou. Actorul, în vârstă de 34 de ani, va trece în spatele camerei de filmat pentru a revedea Hogwarts din punctul de vedere al dublurii sale, David Holmes, scrie People.

Potrivit Deadline, Holmes a rămas paralizat de la piept în jos, cu o leziune debilitantă a coloanei vertebrale, după ce o explozie pe platou, în timpul filmărilor pentru Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 1, l-a făcut să se prăbușească la pământ. Povestea sa va fi spusă prin intermediul documentarului original HBO David Holmes: The Boy Who Lived (David Holmes: Băiatul care a trăit). HBO a anunțat marți că filmul a fost realizat în asociere cu SKY și este produs executiv de Radcliffe și regizat de Dan Hartley.

Un comunicat de presă pentru film notează că Holmes a devenit cea mai mare sursă de putere și inspirație” pentru Radcliffe și alți membri ai echipei de cascadori. Comunicatul descrie documentarul ca fiind o poveste a maturizării” care începe cu perioada în care Holmes era un adolescent calificat ca gimnast în Essex, Anglia.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Documentarul promite să prezinte imagini personale sincere filmate în ultimul deceniu, materiale din culisele cascadoriilor lui Holmes, scene din viața sa actuală și interviuri intime cu David, Daniel Radcliffe, prieteni, familie și fosta echipă”. Holmes a împărtășit într-o postare pe Instagram, după anunțul HBO, că documentarul a necesitat patru ani de muncă grea” și s-a referit la munca sa cu îndrăgita franciză ca fiind cea mai bună slujbă din lume”.

Sunt capabil să trăiesc doar datorită iubirii și sprijinului unit pe care am avut norocul să le am. Și datorită acestei iubiri și acestui sprijin sunt capabil să împărtășesc călătoria mea cu voi toți”, a adăugat el. Radcliffe a vorbit despre prietenia sa cu Holmes într-un interviu anterior cu Daily Mirror.

Citește și: