• Emma Heming Willis a negat rapid informația. „Hai să tăiem asta din rădăcină. E atât de stupid. Vă rog să vă opriți” .
  • S-a zvonit că s-ar fi mutat cu Bruce și Emma și cu cele două fiice ale lor, pentru a încerca să scape de presiune pe măsură ce starea lui se înrăutățea.
  • La începutul acestei săptămâni, Emma, în vârstă de 44 de ani, a declarat că speră să se folosească de starea soțului ei și de vocea ei pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare” a acestei afecțiuni.

Emma Heming Willis a negat rapid informația. Hai să tăiem asta din rădăcină. E atât de stupid. Vă rog să vă opriți” , potrivit Fox News. O sursă declarase pentru Radar Online că Demi s-a mutat în casa fostului soț, alături de partenera lui și de fiicele lor. 

FOTO – Fox News

Demi Moore s-ar fi mutat în casa familiei fostului ei soț Bruce Willis și a soției acestuia, Emma Heming, în încercarea de a ajuta la îngrijirea acestuia, după ce a fost diagnosticat cu demență. Actrița, în vârstă de 60 de ani, și fostul ei soț au rămas prieteni de când s-au despărțit și are trei fiice împreună.

Se vehiculează că s-a mutat cu Bruce și Emma și cu cele două fiice mai mici ale lor pentru a încerca să ușureze presiunea resimțită pe măsură ce starea lui se înrăutățește. Se pare că femeile lucrează împreună pentru a se îngriji cât mai bine de starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, în timp ce acesta se luptă cu demența frontotemporală.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La începutul acestei săptămâni, Emma, în vârstă de 44 de ani, a declarat că speră să se folosească de starea soțului ei și de vocea ei pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare” a acestei afecțiuni. În mesajul de pe rețelele de socializare, ea i-a lăudat pe cei care îi îngrijesc, numindu-i „eroi necunoscuți”.

O sursă a declarat pentru Radar: Demi s-a mutat și nu va pleca până la sfârșit.”

Sursa a continuat să afirme că actrița a petrecut mult timp cu familia și în timpul pandemiei de coronavirus. Ea au adăugat: La început, nimeni din afara familiei nu a putut înțelege ce făcea Demi locuind cu fostul ei soț și cu noua lui soție, dar acum are sens. Demi a fost o stâncă pentru familie și este hotărâtă să se asigure că fiecare zi pe care Bruce o mai are de trăit pe pământ va fi plină de dragoste.”

La începutul acestei săptămâni, Emma a fost nevoită să îi roage pe oameni să nu-l mai filmeze pe soțul ei și să se abțină de la a țipa la el. Ea le-a cerut paparazzilor să „păstreze spațiul” în timp ce încercau să facă o poză cu vedeta.

Ea a spus: Dacă sunteți cineva care are grijă de cineva cu demență, știți cât de dificil și stresant poate fi să scoateți pe cineva în lume și să îl conduceți în siguranță.”

Ea a continuat să spună: Deci, acest lucru se adresează fotografilor și oamenilor care încearcă să obțină exclusivități cu soțul meu, păstrați-vă spațiul. Știu că asta este slujba voastră, dar poate că ar trebui să vă păstrați spațiul.”

În finalul videoclipului, ea a spus: „Pentru cei de la filmări, vă rog să nu țipați la soțul meu, să nu-l întrebați cum se simte, să nu strigați la el, nu o faceți, bine?”.