• Formaţia Depeche Mode concertează miercuri pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul unui show care face parte din turneul mondial „Memento Mori”.
  • Accesul pentru publicul general se va face, începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.
  • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic.

Formaţia Depeche Mode concertează miercuri pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul unui show care face parte din turneul mondial „Memento Mori”. Primăria Municipiului Bucureşti anunță că va prelungi programul transportului în comun pentru cei care participă miercuri, 26 iulie 2023, la concertul trupei Depeche Mode, care are loc pe Arena Naţională. Britanicii de la Haelos vor cânta în deschidere, în jurul orei 19.45, iar cei de la Depeche Mode îşi vor începe show-ul în jurul orei 20.45.

Programul transportului în comun

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 00.30, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concert. În același timp, liniile de noapte N1 şi N10 vor circula la un interval de 15 minute până la ora 00.30.

Reguli de acces la concert

Accesul pentru publicul general se va face, începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin. Accesul se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziţionat biletul. Detalii pot fi obţinute din harta sectoarelor. Recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete:

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
  • posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
  • posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Posesorii de pachete Pachet VIP 1 Hot Seat şi Pachet VIP 2 Early Entry sunt rugaţi să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deţinut primite pe adresele de email. Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziționarea unui bilet nou.

Ce nu este permis în zona de concert

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: produse alimentare și băuturi achiziționate din afara perimetrului locației (cu excepția sticlelor proprii de apă, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fără dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

Accesul minorilor la eveniment

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic. În cazul în care părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Totodată, le este recomandat părinților să le asigure copiilor căști de protecție sau dopuri de urechi. Căștile de protecție sau dopurile de urechi nu vor fi asigurate de către organizatori. Cei prezenți, care au vârsta până în 16 ani trebuie să dețină bilet propriu și să fie însoțiți de un adult (posesor și el de bilet propriu).

Condiții meteo:

Acoperișul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului și va rămâne deschis, indiferent de condițiile meteo. Participanții sunt rugați să consulte prognoza meteo în ziua concertului și să îți procure pelerine de ploaie. Umbrelele nu vor fi permise și vor fi reținute la filtrele de acces în spațiul de eveniment. De asemenea, pentru siguranța și confortul spectatorilor, organizatorii recomandă utilizarea protecției solare (pălării, SPF).

Citește și: