• Dick Van Dyke ar fi rămas sângerând de la nas și de la gură și „suferă de comoție cerebrală”.
  • El și-a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-o poartă din Malibu.
  • Actorul a spus poliției că mașina lui a derapat în ploaie și a pierdut controlul vehiculului.

Dick Van Dyke a fost implicat într-un accident de mașină în Malibu. Poliția a răspuns la rapoartele despre un accident cu o singură mașină și l-a găsit pe actorul în vârstă de 97 de ani la volanul unui Lexus LS 500 din 2018 pe care îl izbise de o poartă.

Se spune că Dick și-a pierdut controlul mașinii după ce a alunecat pe drum în urma ploii abundente din Los Angeles, înainte de a se izbi de poartă. Potrivit unor surse, legenda de la Hollywood a fost găsită sângerând din nas și gură și suferind de o posibilă comoție cerebrală.

Actorul a spus poliției că mașina lui a derapat în ploaie și a pierdut controlul vehiculului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Cel mai recent accident a avut loc la zece ani după ce Dick a fost salvat din Jaguarul său, care fusese incendiat, în Los Angeles.
Din fericire, veteranul actor a ieșit din ultimul său accident cu răni ușoare și a fost îngrijit de paramedici la fața locului, fără a fi nevoit să meargă la spital.

O sursă a declarat pentru TMZ că actorul ar putea suferi o comoție cerebrală în urma accidentului. De asemenea, ei au spus publicației că drogurile și alcoolul nu sunt implicate, dar au adăugat că poliția a trimis documente la Departamentul de Autovehicule pentru a solicita un retest de conducere pentru Dick. Se spune că au citat vârsta lui ca unul dintre motivele cererii.

Citește și