Drew Barrymore renunță la emisiune până la sfârșitul grevei de la Hollywood. Ce planuri avea inițial actrița

  • Drew Barrymore a declarat că a renunțat la planurile de a-și relua emisiunea.
  • Propunerea de revenire a emisiunii „The Drew Barrymore Show” a atras proteste.
  • Și alte talk-show-uri și-au anunțat planurile de a reveni la televiziune.

Drew Barrymore a declarat că a renunțat la planurile de a-și relua emisiunea, în timp ce grevele de la Hollywood continuă, cedând astfel în fața unui val de critici, scrie Reuters.

Propunerea de revenire a emisiunii „The Drew Barrymore Show” a atras proteste din partea sindicatelor scriitorilor și actorilor aflați în grevă. Înregistrările au fost reluate săptămâna trecută.

Duminică, actrița a scris pe Instagram: „I-am ascultat pe toți și iau decizia de a pune pe pauză premiera serialului până la încheierea grevei”.

Vineri, Barrymore avea alte planuri. Publicase un video pe Instagram în care spunea că merge mai departe cu planurile de a-și relua talk-show-ul săptămâna viitoare, pentru că foarte multe locuri de muncă erau în joc, dar postarea a fost ștearsă câtva ore mai târziu.

Membrii echipei emisiunii au rămas fără locuri de muncă de când greva Sindicatului Scriitorilor din America (WGA) a început în luna mai și a oprit producția.

Și alte talk-show-uri și-au anunțat planurile de a reveni la televiziune. Gazda emisiunii „Real Time”, Bill Maher, a declarat că va readuce emisiunea de pe HBO fără piese scrise, cum ar fi monologul, și se va concentra pe dezbateri cu invitații.

WGA a declarat că este „greu de imaginat” cum Maher, membru WGA, ar putea prezenta emisiunea și să respecte în continuare regulile grevei. Sindicatul a declarat că membrii vor picheta filmările emisiunii.

Citește și: