• Drew Barrymore a declarat că a renunțat la planurile de a-și relua emisiunea.
  • Propunerea de revenire a emisiunii „The Drew Barrymore Show” a atras proteste.
  • Și alte talk-show-uri și-au anunțat planurile de a reveni la televiziune.

Drew Barrymore a declarat că a renunțat la planurile de a-și relua emisiunea, în timp ce grevele de la Hollywood continuă, cedând astfel în fața unui val de critici, scrie Reuters.

Propunerea de revenire a emisiunii „The Drew Barrymore Show” a atras proteste din partea sindicatelor scriitorilor și actorilor aflați în grevă. Înregistrările au fost reluate săptămâna trecută.

Duminică, actrița a scris pe Instagram: „I-am ascultat pe toți și iau decizia de a pune pe pauză premiera serialului până la încheierea grevei”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Vineri, Barrymore avea alte planuri. Publicase un video pe Instagram în care spunea că merge mai departe cu planurile de a-și relua talk-show-ul săptămâna viitoare, pentru că foarte multe locuri de muncă erau în joc, dar postarea a fost ștearsă câtva ore mai târziu.

Membrii echipei emisiunii au rămas fără locuri de muncă de când greva Sindicatului Scriitorilor din America (WGA) a început în luna mai și a oprit producția.

Și alte talk-show-uri și-au anunțat planurile de a reveni la televiziune. Gazda emisiunii „Real Time”, Bill Maher, a declarat că va readuce emisiunea de pe HBO fără piese scrise, cum ar fi monologul, și se va concentra pe dezbateri cu invitații.

WGA a declarat că este „greu de imaginat” cum Maher, membru WGA, ar putea prezenta emisiunea și să respecte în continuare regulile grevei. Sindicatul a declarat că membrii vor picheta filmările emisiunii.

Citește și: