• Hollywood-ul se bazează pe Dune, partea a 2-a, să aducă miliarde de dolari la box office.
  • Legendary Entertainment și Warner Bros. Pictures au relansat filmul original, din 2021, în ianuarie, încasând 5 milioane de dolari din vânzări de bilete.
  • Anul trecut, lansarea Avatar: The Way of Water a generat în industrie miliarde de dolari la box office.

Încă de la începutul anului, afacerile cinematografelor au fost în declin. Anul trecut, lansarea de succes Avatar: The Way of Water a generat în industrie miliarde de dolari la box office. Anul acesta Hollywood-ul se bazează pe Dune, partea a 2-a.

Cum poate ridica Dune încasările Hollywood?

Industria filmelor avea nevoie de un astfel de avânt pentru a începe anul în forță. Dune, partea a doua, bazat  pe romanele științifico-fantastice ale lui Frank despre dinastii  aflate în război, a obținut deja aprecieri din partea criticilor care participă la proiecții anticipate. Se estimează că filmul va aduce până la 75 de milioane de dolari în SUA și Canada în primul său weekend, potrivit Boxoffice Pro.

Legendary Entertainment și Warner Bros. Pictures au relansat filmul original, Dune, din 2021, în ianuarie, încasând aproximativ 5 milioane de dolari din vânzări de bilete. Această strategie a funcționat bine pentru relansarea de către Walt Disney a Avatarului din 2009 al lui James Cameron cu luni înainte ca filmul  să sosească în cinematografe în decembrie 2022.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Disney a primit peste 70 de milioane de dolari din inițiativă, în timp ce continuarea, Avatar: The Way of Water, a devenit al treilea film cu cele mai mari încasări din istorie, cu vânzări de bilete de 2,3 miliarde de dolari.

Citește și