• Sheeran a spus că soția, Cherry Seaborn, că l-a încurajat să caute ajutor.
  • „Ești sub valuri înecându-te. Ești într-un fel în chestia asta. Și nu poți ieși din ea”, a spus el.
  • „Mai ales ca tată, mă simt foarte jenat de asta”, a spus Sheeran.

Ed Sheeran spune că „nu a mai vrut să trăiască după moartea prietenilor săi”, fondatorul SBTV, Jamal Edwards, și a jucătorului de cricket Shane Warne, în 2022. Vorbind pentru revista Rolling Stone, vedeta a spus că s-a confruntat cu depresia „de-a lungul vieții” și a simțit că sentimentele reapar anul trecut.

„Ești sub valuri înecându-te. Ești într-un fel în chestia asta. Și nu poți ieși din ea.” Și-a făcut griji că gândurile lui sunt „egoiste”, având în vedere că este părintele a două fete.

„Mai ales ca tată, mă simt foarte jenat de asta”, a spus bărbatul de 32 de ani. Sheeran a spus că soția, Cherry Seaborn, că l-a încurajat să caute ajutor. „Nimeni nu vorbește cu adevărat despre sentimentele lor de unde vin eu”, a spus el. „Oamenii cred că este ciudat să găsești un terapeut în Anglia… Cred că este foarte util să poți vorbi cu cineva și să nu te simți vinovat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Evident că am trăit o viață foarte privilegiată. Așa că prietenii mei se uitau mereu la mine ca: „Oh, nu e chiar așa de rău”, a spus Sheeran. „Ajutorul nu este un buton care este apăsat și automat ești OK”, a continuat el. „Este ceva care va fi mereu acolo și trebuie doar gestionat.” Edwards, care i-a oferit lui Sheeran prima sa pauză importantă, a murit brusc din cauza unui atac de cord în februarie 2022, după ce a luat cocaină și a băut alcool, a concluzionat un medic legist.

Sheeran a spus că tragedia l-a convins să renunțe la un obicei de droguri pe care îl dezvoltase la 20 de ani. „Îmi amintesc că am fost la un festival și am spus: Ei bine, dacă toți prietenii mei o fac, nu poate fi atât de rău”, a spus el. „Și apoi se transformă într-un obicei pe care îl faci o dată pe săptămână și apoi o dată pe zi și apoi, tot așa, fără băutură. Au devenit pur și simplu vibrații proaste. Nu aș mai atinge nimic niciodată, niciodată, pentru că așa a murit Jamal”, a adăugat el. „Și asta este pur și simplu lipsit de respect pentru memoria lui chiar și să se apropie.”

Citește și