• Edy Chereji a fost invitatul lui Vlad Craioveanu, miercuri, la „Ochii pe mine”
  • Edy Chereji a explicat ce l-a supărat atât de tare la declarațiile lui Raed Arafat, în legătură cu organizarea festivalurilor în 2021
  • Chereji: Cu toții am simțit această lipsă de empatie față de această industrie, industria de evenimente, industria culturală

Vlad Craioveanu a avut o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, miercuri, pe Aleph News.

Edy Chereji a vorbit cu Vlad Craioveanu despre ce l-a supărat atât de tare la declarațiile lui Raed Arafat, în legătură cu organizarea festivalurilor în 2021.

În primul rând, este aceeași lipsă a unei decizii luată din timp care să ne permită și nouă să avem posibilitatea să ne organizăm cu mult timp înainte pentru că noi avem nevoie de aprope un an pentru a pregăti fiecare ediție”, a spus, la Aleph News, Edy Chereji.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Organizatorul Neversea și Untold a subliniat că autoritățile dau dovadă de „lipsă de empatie”.

Cu toții am simțit această lipsă de empatie față de această industrie, industria de evenimente, industria culturală. Și cred că asta ne-a durut cel mai mult pentru că nu este vorba doar despre Untold aici. Este vorba despre orice fel de evenimente care s-au întâmplat și ne dorim să se întâmple în acest an”, a punctat invitatul lui Vlad Craioveanu.

Edy Chereji a oferit și soluția pentru organizarea în siguranță a festivalurilor și evenimentelor culturale.

M-aș întreba dacă distanțarea socială este neapărat soluția de care avem nevoie pentru a avea evenimente în siguranță. Din punctul meu de vedere, odată ce se înțelege clar care este acest manual de utilizare al unui eveniment și reușim să înțelegem care sunt măsurile prin care pot fi organizate evenimente în siguranță, eu cred că nu mai contează câte persoane sunt sau dacă e nevoie sau nu e nevoie”, a mai spus Edy Chereji.