• Emma Heming Willis împărtășește informații despre starea de sănătate a lui Bruce Willis.
  • Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an și are sprijinul familiei sale.
  • Heming Willis a postat pe Instagram cu un videoclip în care explică ultimele noutăți.

Heming Willis este căsătorită cu actorul Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an și are sprijinul familiei sale, inclusiv al fiicei sale de 9 ani, Evelyn, scrie CNN.

Heming Willis a postat pe Instagram cu un videoclip în care explică ultimele noutăți.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a spus ea. „Pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, am plâns extrem de tare”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ea a continuat să explice că fiica lor a căutat „fapte amuzante despre demență” și a făcut o listă la școală pentru tatăl ei.

Heming Willis a continuat: „Acum, asta nu este amuzant, dar este oarecum amuzant. Și chiar este copilul tatălui ei, pentru că sunt pasionați de random facts. Așa că i-am spus: « Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Acesta este cel mai plin de compasiune lucru pe care îl poți face este să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău» ”.

Cuplul mai are o fiică împreună, Mabel, în vârstă de 11 ani, iar Willis mai are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah Willis, cu fosta soție Demi Moore. De asemenea, Willis a devenit recent bunic pentru prima dată.

Citește și: