• Emma Heming Willis împărtășește informații despre starea de sănătate a lui Bruce Willis.
  • Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an și are sprijinul familiei sale.
  • Heming Willis a postat pe Instagram cu un videoclip în care explică ultimele noutăți.

Heming Willis este căsătorită cu actorul Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an și are sprijinul familiei sale, inclusiv al fiicei sale de 9 ani, Evelyn, scrie CNN.

Heming Willis a postat pe Instagram cu un videoclip în care explică ultimele noutăți.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a spus ea. „Pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, am plâns extrem de tare”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Ea a continuat să explice că fiica lor a căutat „fapte amuzante despre demență” și a făcut o listă la școală pentru tatăl ei.

Heming Willis a continuat: „Acum, asta nu este amuzant, dar este oarecum amuzant. Și chiar este copilul tatălui ei, pentru că sunt pasionați de random facts. Așa că i-am spus: « Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Acesta este cel mai plin de compasiune lucru pe care îl poți face este să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău» ”.

Cuplul mai are o fiică împreună, Mabel, în vârstă de 11 ani, iar Willis mai are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah Willis, cu fosta soție Demi Moore. De asemenea, Willis a devenit recent bunic pentru prima dată.

Citește și: