Emma Watson dezvăluie motivul pentru care a luat pauză cinci ani de la actorie: „Nu am fost foarte fericită”

Emma Watson, cunoscută mai ales pentru rolul din seria Harry Potter”, a luat o pauză de cinci ani în actorie, după ce și-a încheiat munca la adaptarea filmului Little Women”, de Greta Gerwig, în decembrie 2018, scrie Hello Magazine.

Fără niciun proiect actual de film sau televiziune, mulți s-au întrebat de ce a decis actrița de 33 de ani să se retragă din actorie. Într-un interviu recent acordat Financial Times, actrița a recunoscut că nu era foarte fericită” cu această profesie. Emma a explicat sentimentele sale de constrângere, spunând: Nu am fost foarte fericită. Cred că m-am simțit un pic în colivie. Lucrul care mi s-a părut foarte greu a fost că a trebuit să ies și să vând ceva asupra căruia nu aveam cu adevărat prea mult control”.

Actrița s-a simțit frustrată și trasă la răspundere

A fost o provocare să fie imaginea și purtătorul de cuvânt al unor proiecte în care nu a fost implicată pe deplin în proces și să răspundă la întrebări despre cum se aliniază un film cu punctul ei de vedere. Simțindu-se frustrată și trasă la răspundere fără a avea o voce, Emma a spus: Am început să-mi dau seama că vreau să stau în fața unor lucruri în care, dacă cineva îmi va face reproșuri, pot spune, într-un mod care să nu mă facă să mă urăsc pe mine însămi: Da, am dat-o în bară, a fost decizia mea, ar fi trebuit să mă descurc mai bine.”

În afară de rolul său iconic din filmele Harry Potter”, cariera de actriță a lui Watson s-a întins pe diverse proiecte, printre care Noah”, de Darren Aronofsky, The Perks of Being a Wallflower”, The Bling Ring” și Beauty and the Beast”.

Șase nominalizări la Oscar pentru interpretarea lui Meg March în Little Women”

Interpretarea lui Meg March în Little Women”, de Gerwig, i-a adus filmului șase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film”. Când a fost întrebată despre o posibilă revenire la actorie, ea a răspuns: Da, absolut.” Cu toate acestea, ea este mulțumită să aștepte ocazia potrivită, declarând: Iubesc ceea ce fac. Este vorba de a găsi o modalitate de a o face în care să nu trebuiască să mă fracturez în diferite fețe și persoane. Și pur și simplu nu mai vreau să trec în modul robot. Are sens?”

Emma a împărtășit recent motivul pentru care a luat și ea o pauză de la social media într-o postare pe instagram cu ocazia zilei de naștere. Emma a scris: M-am îndepărtat de viața mea”.

În timpul pauzei sale, ea a detaliat cum a învățat să facă surf, a călărit cai, a participat la terapie și a adoptat un câine pe nume Sofia.

Citește și

Exit mobile version