• Eras Tour al lui Taylor Swift ar putea deveni primul turneu din istorie care să depășească câștigul de un miliard de dolari.
  • Etapa din Statele Unite a doborât recordurile Ticketmaster cu vânzări de 2 milioane de bilete într-o singură zi.
  • Prețurile biletelor la concertul lui Taylor Swift au variat de la 50 de dolari la aproape 900 de dolari pentru pachetele VIP.

Taylor Swift și-a început turneul inițial cu 52 de concerte în luna martie și a adăugat recent mai multe concerte, ajungând la 106 spectacole în întreaga lume, care ar putea aduce încasări de peste un miliard de dolari, scrie Daily Mail.

Actualul deținător al recordului pentru cele mai mari încasări într-un turneu este „Farewell Yellow Brick Road” al lui Elton John, care se încheie luna viitoare și care a adunat peste 887 de milioane de dolari, depășind recordul de 776 de milioane de dolari stabilit anterior de Divide Tour al lui Ed Sheeran.

Care sunt șansele ca Taylor Swift să bată recordul

Jarred Arfa, directorul Artist Group International, a declarat că: „Ceea ce vedem în acest turneu al lui Taylor este aproape ca un fenomen unic în viață, este uimitor”. El crede că turneul va depăși un miliard de dolari, în timp ce alții prezic încasări de 700 până la 900 de milioane de dolari.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

În decembrie, Billboard a estimat că primele 52 de concerte vor avea încasări de 590 de milioane de dolari, cu un preț mediu al biletului de 215 dolari. Prețurile biletelor la concertul lui Taylor Swift au variat de la 50 de dolari la aproape 900 de dolari pentru pachetele VIP.

Taylor Swift își ține ascunse încasările din concertele ei, dar plănuiește să le raporteze mai târziu. De asemenea, se estimează că Taylor Swift încasează în jur de 2 milioane de dolari pe seară din vânzarea de produse custom, ceea ce reprezintă un posibil profit suplimentar de 140 de milioane de dolari pe lângă câștigurile din concerte.

Citește și: