• În februarie, apropiații lui Bruce au anunțat pe rețelele de socializare că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.
  • Tallulah a amintit cum muzica este importantă pentru Bruce și a fost o parte importantă a creșterii alături de surorile ei.
  • Tallulah este cea mai mică fiică a lui Demi Moore și Bruce.

Tallulah Willis a dezvăluit de ce familia ei a fost foarte deschisă în legătură cu diagnosticul „agresiv” de demență al lui Bruce Willis, oferind în același timp și o actualizare a stării de sănătate a actorului pensionat.

Actrița, în vârstă de 29 de ani – al cărei tată și-ar fi pierdut „bucuria de a trăi” și „abilitățile de limbaj” pe fondul declinului demenței – a discutat despre starul din Die Hard, în vârstă de 68 de ani, în timpul episodului de miercuri al emisiunii The Drew Barrymore Show.

În februarie, apropiații lui Bruce au anunțat pe rețelele de socializare că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD), despre care Tallulah a spus că este o boală cognitivă agresivă – formă de demență – foarte rară”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ea a adăugat: Dacă putem să luăm ceva cu care ne luptăm ca familie și individual, pentru a ajuta alți oameni, pentru a o întoarce și a face ceva frumos din ea, este cu adevărat special pentru noi”.

Și o parte din ceea ce a fost o modalitate foarte frumoasă pentru mine de a mă vindeca prin asta a fost să devin un fel de arheolog al lucrurilor tatălui meu – lumea lui – al micilor lui bibelouri și fleacuri”, a declarat Tallulah. Tallulah a amintit, de asemenea, cum muzica este importantă pentru Bruce și a fost o parte importantă a creșterii alături de surorile ei.

Este o mare parte din modul în care am petrecut timpul cu el acum, este să cânt muzică și să stau în această energie a iubirii. Este cu adevărat special”.

Barrymore a întrebat-o apoi pe actriță în ce stare” se află Bruce în prezent, Tallulah răspunzând cu: El este la fel… ceea ce cred că, în această privință, am învățat că este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”.

Tallulah este cea mai mică fiică a lui Demi Moore și Bruce. Fostul cuplu a fost căsătorit din 1987 până la divorțul lor din 2000.

Citește și