• Jaafar Jackson, nepotul lui M. Jackson și Juliano Krue Vladi îl vor interpreta pe Michael.
  • Antoine Fuqoa dezvăluie numele actorilor care vor interpreta The Jackson Five.
  • Decizia de a face filmul a primit multe criticii, dar filmul va arăta toate fețele lui Michael Jackson.

Viitorul film dramă muzical biografic american despre viața cântărețului și dansatorului american Michael Jackson este programat să fie lansat pe 18 aprilie 2025.

Cel care îl va personifica pe Michael Jackson este nepotul lui Jaafar. Directorul a declarat că după ce a făcut o căutare la nivel internațional a rămas tot la Jaafar care personifică cel mai bine spiritul și entuziasmul lui Michael. Este fiul fratelui cel mare al lui Michael Jackson, Jermaine, care a făcut parte din Jackson Five. Un alt actor este Juliano Valdi în vârstă de 9 ani care îl va personifica pe Michael miec.

Deși a ridicat multe controverse anunțul despre facerea filmului, regizorul Antoine Fuquo a declarat că filmul va arăta toate fețele lui Michael. în debutul său în film, alături de Colman Domingo, Nia Long și Miles Teller. Michael este programat să fie lansat în Statele Unite pe 18 aprilie 2025, de către Lionsgate și de Universal Pictures la nivel internațional. În total, opt actori au fost angajaţi pentru a-i interpreta pe fraţii regelui muzicii pop, atât copii, cât şi adulţi. Actorii Jayden Harville şi Jamal R. Henderson îl vor interpreta pe Jermaine Jackson în copilărie şi apoi ca adult.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Tre Horton şi Jaylen Lyndon Hunter vor împărţi rolul lui Marlon Jackson, în timp ce Rhyan Hill şi Judah Edwards îl vor interpreta pe Tito. Decizia de a-i consacra un film lui Michael Jackson a fost aspru criticată la începutul anului 2023 de Dan Reed, regizorul filmului „Leaving Neverland”, documentarul şocant în care Michael Jackson e acuzat de pedofilie. De atunci, Antoine Fuqua a dat asigurări în cadrul emisiunii „Good Morning America” că filmul său va arăta binele, răul şi urâtul” vieţii sale: Vom spune povestea a ceea ce s-a întâmplat, iar telespectatorii vor fi cei care vor trebui să îşi facă propria părere despre Michael”.

Citește și