• Astăzi se împlinesc 14 ani de la moartea lui Michael Jackson din 2009 în urma unei supradoze.
  • Michael Jackson a avut o viață plină de evenimente controversate, cum ar fi procesul „Neverland”.
  • Michael Jackson a rămas un icon în industria muzicală, albumul „Thriller” fiind unul dintre cel mai bine vândute albume din lume.

Astăzi se împlinesc 14 ani de la moartea lui Michael Jackson, evenimentul tragic a avut loc pe 25 iunie 2009, când artistul avea doar 50 de ani, din cauza unui stop cardiac, scrie Daily Mail.

În urma morții lui Michael Jackson s-a organizat o slujbă de comemorare în Los Angeles, unde au participat cel mai apropiați oamenii din viața artistului. După moartea artistului au fost lansate albume din piesele care nu au fost distribuite public ale artistului, un film documentar intitulat „This Is It” și numeroase spectacole cu muzica lui.

Sursă: American Urban Radio Networks

Povestea lui Michael Jackson

Acuzațiile de molestare prin care Michael Jackson s-a confruntat în 1993 și 2003 au fost, de asemenea, reexaminate public prin intermediul filmului documentar „Leaving Neverland”, apărut în 2019.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Michael Jackson s-a născut în statul Indiana pe 29 august 1958 dintr-o familie de 10 copii, toti au fost implicați în industria muzicală, Katherine Jackson cânta la clarinet și pian, în timp ce Joe Jackson cânta la chitară.

Michael a crescut într-un mediu violent, tatăl lui fiind abuziv cu toți membrii familiei: „Era mai mult decât o curea sau corzi, lua orice era prin preajmă, te arunca la perete cât de tare putea”, a spus Michael.

Artistul s-a bucurat de o carieră de succes în industria muzicală și a fost premiat cu 13 premii Grammy, 6 premii „Brit Awards”, 5 premii „Billboard Music” și 24 de premii „American Music Awards”.

Albumul „Thriller” a fost cel mai bine vândut album din întreaga lui carieră, devenind un icon al muzicii pop recunoscut la nivel mondial.

Citește și: