• Casa McCallister există în realitate în Winnetka, o suburbie bogată a orașului Chicago, una din cele mai scumpe din SUA.
  • Economiștii au calculat că pentru o asemenea casă, familia trebuia să aibă un venit de 665.000 USD la nivel de 2022, adică 55.400 USD pe lună.
  • Din film nu reiese ocupația soților McCallister, iar conform realizatorilor, filmul nu este despre bogăție.

Te-ai săturat să tot auzi de filmul Home Alone? Următoarele detalii vor fi interesante. Ce avere are de fapt familia McCallister, în care s-a născut Kevin? The New York Times a făcut calculele, iar rezultatul este: erau foarte bogați.

Casa familiei McCallister

Așa cum am văzut în film, fiecare copil al familiei are camera lui, iar casa, în caz de nevoie, poate să adăpostească și o armată de oaspeți. Casa McCallister chiar există în realitate în Winnetka, o suburbie bogată a orașului Chicago, una din cele mai scumpe din SUA. Casa valorează cam 2,4 milioane de dolari, de altfel, în 2012 a fost vândută cu 1,6 milioane de dolari.

Ce venit aveau părinții lui Kevin

New York Times spune că, dacă luăm în considerare o cheltuială de 30% din venit doar pe casă, atunci ei au câștigat cam 305.000 de dolari pe an – familia trebuia să aibă un venit de 665.000 USD la nivel de 2022, adică 55.400 USD pe lună. Asta îi situează în marginea superioară a celor mai bogați din SUA.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și