• Cardi B a fost revoltată de faptul că fiul vitreg al uneia dintre persoanele dispărute la bordul submersibilului Titan a participat la un concert.
  • „Trebuia să fii acasă, trist. Trebuia să plângi, trebuia să fii chiar lângă telefon așteptând să afli noutăți”, a spus Cardi B.
  • Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish Harding, ar fi participat la un concert Blink-182 în San Diego.

Cardi B a comentat faptul că fiul vitreg al uneia dintre persoanele dispărute la bordul submersibilului turistic a participat la un concert. Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish Harding, una dintre cele cinci persoane aflate pe vasul dispărut, ar fi participat la un concert Blink-182 în San Diego, în timp ce eforturile de căutare și salvare continuă, scrie The Telegraph.

Szasz și-a apărat acțiunile pe rețelele de socializare, scriind, se pare, într-o postare pe Facebook, acum ștearsă: „Poate că este de prost gust să fiu aici, dar familia mea ar fi vrut să fiu la concertul Blink-182 deoarece este formația mea preferată și muzica mă ajută în momentele dificile”.

„Deci, unul dintre miliardarii care lipsește sub apă, pe submarin…Unul dintre miliardari, fiul lor vitreg este la un concert, nu-i așa, un concert Blink-182″, a spus ea. Cardi B a adăugat: „Trebuia să fii acasă, trist. Trebuia să plângi pentru tatăl tău, trebuia să fii chiar lângă telefon așteptând să auzi noutăți”.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

În schimb, Szasz s-a dus pe Twitter pentru a-i reproșa lui Cardi B că a criticat modul în care face față veștii despre dispariția tatălui său vitreg. „M-am dus la un concert Blink 182 pentru a face față, în loc să stau acasă și să mă uit la știri”, a scris el într-un tweet.

Submersibilul la bordul căruia se afla Harding a pierdut contactul cu nava-mamă după o oră și 45 de minute de scufundare spre epava RMS Titanic în Oceanul Atlantic de Nord, duminică. Situația a devenit rapid dezastruoasă, deoarece se estimează că nava, numită Titan și operată de OceanGate Expeditions, va rămâne fără oxigen până joi dimineață. O misiune masivă de căutare și salvare rămâne în curs de desfășurare, locația navei fiind încă necunoscută.

Citește și: