• Adam Sandler, în vârsă de 57 de ani, e pe primul loc pe lista Forbesc, cu încasări de 73 milioane de dolari.
  • Margot Robbie cunoscută pentru rolul său în filmul „Barbie” e pe locul 2, cu încasări de 59 milioane de dolari.
  • Starul Tom Cruise la vârsta de 61 de ani ocupă locul 3 și încasează 45 de milioane de doalri.

Forbes face o listă cu cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Vedetele de talie mondială precum Margot Robbie și Adam Sandler strălucesc nu doar pe scenă, dar și pe plan financiar.

Adam Sandler,în vârstă de 57 de ani, s-a clasat pe primul loc ca cel mai bine plătit actor. „Murder Mystery 2”, a fost un succes pe multe platforme de streaming. A câștigat 73 milioane de dolari. Plus că a semnat anula acesta contract cu Netflix, pentru încă 3 proiecte. Dar câștigă destul de bine și din turneul său de comedie.

Margot Robbie, cunoscută pentru rolul său în filmul „Barbie”, este cea mai bine plătită actriță, și a încasat o sumă impresionantă de 59 milioane de dolari. Robbie, în vârstă de 33 de ani, este a doua cea mai bine plătită personalitate din industrie în ansamblu. „Barbie” a generat încasări de 1,4 miliarde de dolari la nivel global.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Tom Cruise, starul în de 61 de ani încasează 45 milioane de dolari. Forbes spune că Tom este unul din actorii plătiți cu un procent din box office și alte venituri începând cu ziua lansării filmului. Ultimul pe listă e Denzel Washington, cu venituri de $24 milioane.

Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Jason Statham și Ben Affleck au completat lista, cu zeci de milioane de dolari.

Citește și