• Donald Trump a spus că nu-i vrea pe susţinătorii lui Nikki Haley. Vreau să fiu clar: există loc pentru ei în campania mea”, a spus Biden.
  • Ieşirea ei din cursa electorală e semnul că Trump va fi candidatul Partidului Republican într-o revanşă cu Biden.
  • Ştiu că sunt multe lucruri asupra cărora nu vom fi de acord”, a arătat Biden.

Preşedintele american, Joe Biden, a făcut apel la alegătorii lui Nikki Haley să îl susţină în alegerile din noiembrie.

Biden a declarat că Nikki Haley, fost guvernator al Carolinei de Sud, este dispusă să spună adevărul despre Trump, inclusiv haosul care îl urmează întotdeauna” şi incapacitatea sa de a vedea binele şi răul”, notează Reuters.

Donald Trump a spus că nu-i vrea pe susţinătorii lui Nikki Haley. Vreau să fiu clar: există loc pentru ei în campania mea”, a spus Biden.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Ştiu că sunt multe lucruri asupra cărora nu vom fi de acord. Dar în ceea ce priveşte chestiunile fundamentale legate de păstrarea democraţiei americane, de apărarea statului de drept, de tratarea reciprocă cu decenţă, demnitate şi respect, de păstrarea NATO şi de a ţine piept adversarilor Americii, sper şi cred că putem găsi un teren comun”, a arătat Biden.

Haley, ai cărei alegători au fost de obicei republicani moderaţi şi independenţi, a făcut acest anunţ într-un discurs în Charleston, la o zi după ce Trump a învins-o categoric în 14 din cele 15 competiţii republicane pentru nominalizare.

Ieşirea ei din cursa electorală e semnul că Trump va fi candidatul Partidului Republican într-o revanşă cu Biden, relatează sursa citată.

Citește și