• După ce testamentul său a fost publicat săptămâna aceasta, s-a dezvăluit că iubita lui, Philipa Hart, nu a rămas nimic.
  • Hart, care este scenograf, l-a cunoscut pe Gambon în timpul filmărilor pentru Longitude în 2000. Au doi copii adolescenți împreună: Tom (17) și William (15).
  • Copiii lui cu Hart au primit 10.000 de lire sterline fiecare și un trofeu conform testamentului.

Actorul care l-a interpretat pe Dumbledore lasă soției sale întreaga avere de 1,5 milioane de lire sterline, în timp ce iubita de lungă durată nu a lăsat nimic, scrie Belfast Telegraph.

Actorul născut în Irlanda, Michael Gambon și-a lăsat întreaga avere soției sale de 61 de ani, Anne Gambon. Actorul, în vârstă de 82 de ani, cel mai iubit pentru rolul său de Dumbledore din filmele de succes bazate pe romanele lui JK Rowling, a murit în septembrie, după o criză de pneumonie.

După ce testamentul său a fost publicat săptămâna aceasta, s-a dezvăluit că iubita lui, Philipa Hart, nu a rămas nimic, în documentul de trei pagini văzut de Daily Mail.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Hart, care este scenograf, l-a cunoscut pe Gambon în timpul filmărilor pentru Longitude în 2000. Au doi copii adolescenți împreună: Tom (17) și William (15).

Actorul și-a întocmit testamentul în 2016 și și-a enumerat soția și pe fiul lor, Fergus, în vârstă de 60 de ani, ca executori executori ai documentului. Făcuse aranjamente pentru ca întreaga avere a lui de 1,5 milioane de lire sterline să fie lăsată fiului său Fergus, în cazul în care soția lui ar muri înaintea lui.

Copiii lui cu Hart au primit 10.000 de lire sterline fiecare și un trofeu conform testamentului. Ambii au primit un premiu de actor de scenă Variety Club of Great Britain cu inimă de argint – cel mai mare a rămas cu unul acordat în 1987, în timp ce cel mai tânăr a primit un trofeu acordat în 2000.

Se pare că lui Hart nu i s-a lăsat nimic în testament. Suma rămasă în testamentul său nu pare să includă bunurile aparținând membrilor familiei cumpărate înainte de moartea sa.

Citește și