• Hotelul din Enderby – pe care poliția nu l-a identificat – a fost luat cu asalt de ofițeri înarmați după ce s-a raportat că un bărbat în apropierea lifturilor purta un cuțit mare”.
  • În loc de un bărbat înarmat care se plimba prin hotel, ofițerii au găsit un fan Harry Potter care purta o baghetă.
  • Utilizatorii Facebook au văzut rapid partea amuzantă, iar Letasha Mone Noonan a scris: Ești Sirius?!”

Ofițeri de poliție înarmați s-au deplasat la un hotel, în urma unor informații privind prezența unui cuțitar în clădire – care era de fapt un fan Harry Potter înarmat cu o baghetă, scrie The Independent.

Hotelul din Enderby – pe care poliția nu l-a identificat – a fost luat cu asalt de ofițeri înarmați duminică dimineața, după ce s-a raportat că un bărbat în apropierea lifturilor purta un cuțit mare”.

În loc de un bărbat înarmat care se plimba prin hotel, ofițerii au găsit un fan Harry Potter care purta o baghetă. Rememorând incidentul pe Facebook, un ofițer care a participat la incident a glumit că nu a existat niciun semn de Voldemort” după ce a fost măturat hotelul.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Agentul de poliție Nick Ward a declarat: Nu am văzut nimic. Am participat la un hotel mare din Enderby în această dimineață cu mai mulți ofițeri de arme de foc, în urma unei sesizări privind un bărbat aflat în interiorul hotelului, în apropierea lifturilor, care purta un cuțit mare. În urma cercetărilor am stabilit rapid că era vorba de un fan Harry Potter cu o baghetă. Din fericire, niciun rezident nu a fost rănit și nu a existat niciun semn de Voldermort.”

Utilizatorii de pe Facebook au văzut rapid partea amuzantă, iar Letasha Mone Noonan a scris: Ești Sirius?!”. Mark James Smith a adăugat: EXPECTO PATROL-MAN”.

Citește și: