• Colaborarea ,,Die For You”, dintre Ariana Grande și The Weeknd are potențialul de a obține o nouă nominalizare la Grammy.
  • Cântăreața va concura la categoria Best Pop Duo/Group Performance.
  • Ariana Grande a trimis „Die For You” pentru a fi luată în considerare la Grammy.

„Die For You”, colaborarea dintre Ariana Grande și The Weeknd, are potențialul de a obține o nouă nominalizare la Grammy, scrie Forbes. Ariana va concura la categoria Best Pop Duo/Group Performance. Melodia a fost o surpriză plăcută pentru ambii artiști, deoarece este extrasă de pe un album vechi lui The Weeknd.

The Weeknd a apelat la prietena sa, Ariana, pentru a da un nou suflu piesei. La scurt timp, piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul Hot 100. Deși pozițiile din topuri și vânzările nu ar trebui să influențeze votanții Grammy, o melodie care ajunge în vârful clasamentelor este, fără îndoială, luată în considerare cu seriozitate de membrii Academiei de înregistrări.

Ariana a trimis „Die For You” pentru a fi luată în considerare la Grammy. The Weeknd s-a distanțat de Premii după ce single-ul său „Blinding Lights” și albumul care îl însoțește au fost disprețuite. The Weeknd a continuat să câștige premii și să primească nominalizări de când a încetat să mai participe singur, datorită eforturilor altor artiști cu care a lucrat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ariana Grande este ocupată de ceva vreme cu filmările la ambele părți ale mult-așteptatului film Wicked. Prima parte a muzicalului este programată să ajungă în cinematografe în noiembrie 2024.

Dacă piesa „Die For You” va fi într-adevăr nominalizată, va fi pentru prima dată când The Weeknd și Grande vor fi recunoscuți împreună la Premiile Grammy. Acest lucru este oarecum surprinzător, având în vedere că piesa este a patra lor colaborare de succes. Hiturile anterioare, precum „Love Me Harder” și „Save Your Tears”, nu au primit niciodată nominalizări la Grammy.

Citește și