Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, Jake E Lee, a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele în Las Vegas, scrie Sky News.

Jake E Lee, care a contribuit la scrierea albumului Bark At The Moon din 1983, este conștient și „se așteaptă să se recupereze complet”.

Tim Heyne, managerul trupei rock a lui Lee, Red Dragon Cartel, a declarat pentru The Associated Press: „Prin harul lui Dumnezeu, niciun organ major nu a fost lovit, el este pe deplin receptiv și se așteaptă să își revină complet”.

Un purtător de cuvânt al muzicianului a declarat: „Deoarece incidentul este investigat de poliție, nu vor fi făcute alte comentarii”. Poliția din Las Vegas a declarat că împușcăturile au avut loc marți, în jurul orei 2.40 dimineața, într-un cartier aflat la aproximativ 16 km de Strip. Nu au fost efectuate arestări, iar departamentul de poliție a declarat că ancheta este în curs.

Lee, în vârstă de 67 de ani, a cântat la chitară în mai multe trupe din scena glam metal de pe Sunset Strip din Los Angeles în anii 1980, inclusiv într-o primă versiune a trupei Ratt.

Exit mobile version