• Un bilet care spunea „Ozzy Zig are nevoie de o trupă”, lăsat într-un magazin de muzică a dus la formarea Black Sabbath, potrivit membrilor săi.
  • Black Sabbath a vândut peste 70 de milioane de discuri în toată lumea, fiind cea mai cunoscută trupă de heavy metal din toată lumea.
  • Trupa se bucură de 19 albume care au fost scoase pe piață din 1970 până în 2013.

Biletul lăsat de Ozzy Osbourne într-un magazin de muzică a dus la formarea Black Sabbath. Este vorba de un eveniment care a avut loc în Birmingham în anul 1968, scrie ForNews.

Membrul fondator, Geezer Butler, a declarat că a văzut biletul lui Ozzy Osbourne într-un magazin din Birmingham, când căuta de ceva timp un cântăreț pentru o nouă trupă, după despărțirea Rare Breed. Trupa s-a numit mai întâi „Polka Tulk Blues Band”, apoi „Earth” înainte de a se trece pe formula „Black Sabbath”, după un film din 1963 cu Boris Karloff.

Sursă: Rolling Stone, Geezer Butler, Tony Iommi, Bill Ward și Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a fost dat afară din Black Sabbath un deceniu mai târziu din cauza problemelor sale legate de abuzul de substanțe, dar cântărețul „Crazy Train” a început rapid în cariera sa solo de mare succes.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Ozzy Osbourne a declarat, în autobiografia sa, că: „Aș minți dacă aș spune că nu mă simt trădat de ceea ce s-a întâmplat cu Black Sabbath….eram patru bărbați care crescuseră împreună la câteva străzi distanță. Eram ca o familie, ca niște frați. Și să mă dea afară pentru ceva ce făceau și ei…mi s-a părut ipocrit”.

Citește și: