• Disney · Pixar te așteaptă în cinematografe cu noua pelicula „Elementar”.
  • Acțiunea are loc în Orașul Element unde locuitorii de foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună.
  • Campionul mondial la natație, Robert Andrei Glință, își împrumută vocea și energia indestructibilă lui Alan în noul film.

Disney · Pixar te așteaptă în cinematografe cu noua pelicula „Elementar”. La 100 de ani de magie Disney înoată spre speranță, visare și acceptare între oameni numai împreună cu campionul mondial la natație- Robert Andrei Glință ce își împrumută vocea și energia indestructibilă lui Alan în noul film. Producția are premiera pe 16 iunie.

„Elementar” este un nou film original marca Disney și Pixar în care acțiunea are loc în Orașul Element unde locuitorii de foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună. Povestea o prezintă pe Flamă, o tânără înflăcărată, dură și iute la mânie care se împrietenește cu Șuvoi, un tip sentimental și docil lucru care începe să îi pună la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc. Filmul este regizat de Peter Sohn („Bunul Dinozaur”, scurtmetrajul „Parțial Noros”) și produs de Denise Ream („Bunul Dinozaur”, ”Mașini 2”).

Robert Andrei Glință, campionul de renume național și internațional la înot dublează în limba română vocea lui Alan, fratele mai mare al lui Șuvoi. El este cel care aduce bunădispoziția și umorul, dar și cel care oferă un ajutor de nădejde fratelui său.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Robert Andrei Glință este una din cele mai importante talente de renume mondial din istoria sportului românesc, iar la numai 26 de ani a doborât recorduri impresionante. Alături de David Popovici, a fost desemnat sportivul anului 2021 de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Disney te îndeamnă să-ți amintești de aceste prețioase imbolduri pentru încă 100 de ani și de acum încolo, pentru că povestea va merge mai departe.

Citește și