• Jocul urmează să fie lansat pe PlayStation 5, Xbox Seria X / S și PC.
  • Ubisoft a împărtășit câteva imagini suplimentare de gameplay într-un videoclip de 6 minute.
  • Jocul este o experiență de acțiune-aventură și are o poveste complet nouă.

Avatar: Frontiers of Pandora de la Ubisoft, un joc video din franciza cinematografică de succes a lui James Cameron, va fi lansat pe 7 decembrie, a anunțat luni compania în cadrul evenimentului Ubisoft Forward. Pe lângă câteva detalii despre povestea jocului, un nou trailer a arătat câteva imagini din acțiune și aventură. Pe lângă faptul că vei explora lumea plină de culoare a Pandorei în calitate de Na’vi, vei face parașutism și vei trage cu arma, scrie The Verge.

Jocul este o experiență de acțiune-aventură și are o poveste complet nouă. În această nouă poveste de sine stătătoare, jucați ca Na’vi și porniți într-o călătorie prin Western Frontier, o parte inedită a Pandorei”, se arată pe site. Explorează o lume vie și reactivă, locuită de creaturi unice și personaje noi, și respinge forțele formidabile ale RDA care o amenință.” De asemenea, poți juca întreaga poveste cu un prieten în modul cooperativ online.

Ubisoft a împărtășit câteva imagini suplimentare de gameplay într-un videoclip de 6 minute. Ubisoft a împărtășit un prim trailer pentru joc în iunie 2021 și, în timp ce jocul a fost inițial programat să fie lansat cândva în 2022 – poate pentru a se alinia cu lansarea din decembrie 2022 a jocului Avatar: The Way of Water – Ubisoft l-a amânat în iulie pentru a veni cu ceva care este perfect”, a declarat CEO-ul Yves Guillemot în cadrul unei teleconferințe privind câștigurile.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Citește și: