• A început cea de-a 51-a ediție a festivalului Glastonbury la Worth Farm, Somerset.
  • Pe scenă vor urca artiști precum Arctic Monkeys, Guns N’ Roses și Sir Elton John.
  • Festivalul Glastonbury oferă o gamă variată de evenimente, inclusiv concerte, proiecții de filme, spectacole de teatru și circ.

Mii de oameni se îndreaptă către Worthy Farm, Somerset, pentru cea de-a 51-a ediție a festivalului Glastonbury, în ciuda vremii ploioase care ar putea cauza probleme de călătorie, scrie Belfast Telegraph.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a patru zile și va oferi o gamă variată de evenimente, inclusiv concerte ale unor vedete de talie mondială, proiecții de filme, spectacole de teatru și circ.

Arctic Monkeys va fi cap de afiș vineri seară, pe scena Pyramid Stage, pentru a treia oară, după ultimele apariții din 2007 și 2013.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Este de așteptat ca Sir Elton John să încheie festivalul duminică seară, atrăgând un număr mare de spectatori, întrucât apariția sa face parte din turneul său de adio în Marea Britanie.

De asemenea, pe parcursul festivalului vor avea loc și debuturile unor artiști promițători precum Maneskin, câștigătorii Eurovision, și Flo, câștigătorul premiului Brits Rising Star.

Sâmbătă seara, rockerii americani Guns N’ Roses vor fi cap de afiș, după ce formația originală, formată din Axl Rose, Slash și Duff McKagan, s-a reunit în 2015.

Organizatorii festivalului au solicitat participanților să nu aducă cu ei obiecte care poluează mediul, cum ar fi vapoarele de unică folosință și sclipiciul de corp non-biodegradabil. De asemenea, au fost interzise obiecte precum cuțitele și sticla.

Festivalul Glastonbury din 2023 se desfășoară între 21 și 25 iunie la Worthy Farm, Somerset, și, deși primele două zile se anunță ploioase, se așteaptă ca vremea să se îmbunătățească spre sfârșitul săptămânii, oferind condiții mai uscate și mai luminoase pentru evenimentele principale.

Citește și: