• Meghan Markle spune că nu va semna un contract de imagine cu Dior.
  • Surse apropiate de familia regală au declarat că nu a fost semnat niciun contract.
  • Meghan a purtat Dior la înmormântarea reginei, la botezul lui Archie și la alte evenimente importanate.

Meghan Markle spune că nu va semna un contract de ,,milioane” cu Dior pentru a deveni imaginea celebrei case de modă, scrie Daily Mail.

Imaginea lui Meghan și a lui Harry a fost recent asociată cu compania franceză de creație vestimentară. Zvonurile privind noul parteneriat au apărut la doar câteva zile după ce cei doi au încheiat contractul Spotify.

Dar aseară, surse apropiate de familia regală au declarat că nu a fost semnat niciun contract.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Iar directorul Dior a semnalat că a fost surprins și confuz atunci când a fost menționată pentru prima dată ideea unei înțelegeri.

Meghan Markle nu semnează cu Dior

O sursă a declarat pentru Telegraph: ,,Ducesa de Sussex nu este în discuții pentru a semna un contract cu Dior. Nu există niciun adevăr în afirmațiile potrivit cărora ea va încheia un parteneriat cu casa de modă franceză. ”

Deși în prezent nu s-a încheiat o înțelegere pentru a lucra cu ei, cuplul pare să fie cu siguranță un fan al casei de modă.

Ducele de Sussex a purtat un costum Christian Dior pentru Încoronarea tatălui său. Harry a purtat, de asemenea, cămăși Dior ,,Bee” de 1.000 de dolari în timpul aparițiilor recente la Înalta Curte din Londra – și a purtat, de asemenea, Dior la ONU anul trecut.

Meghan a purtat Dior atunci când a participat la Serviciul Național de Recunoștință de la Catedrala St. Paul din Londra, pentru a sărbători Jubileul de Platină în iunie anul trecut.

De asemenea, a purtat Dior la înmormântarea reginei, la botezul lui Archie și la alte evenimente importanate.

Meghan Markle ar putea semna un contract cu Dior după ce a încheiat contractul de podcast cu Spotify, scrie Daily Mail.

După eșecul cu podacstul de pe platforma Spotify, ducesa de Sussex ,,caută să se reinventeze” și ar putea fi pe punctul de a semna un contract de mai multe milioane de dolari cu casa de modă Dior.

Fosta actriță, în vârstă de 41 de ani, ar putea fi noua imagine a brandului dacă acordul va fi încheiat, ceea ce i-ar permite Ducesei de Sussex să ajungă la valoarea de piață a cântăreței Rihanna, estimează o sursă din Beverly Hills.

Ducele și ducesa de Dior?

Potrivit ultimelor dezvăluiri din cercul ei de apropiați, numele lui Meghan Markle ,,este pe buzele tuturor” și ,,de săptămâni întregi se tot aude că va semna un contract cu Dior, ceea ce agită apele în domeniul fashion” , scrie sursa citată. ,,Dacă îi reușește și acest lucru, atunci nimeni nu-și va mai aminti că micul ei podcast prostesc a fost anulat după doar un sezon” .

O sursă de la WME Agency, agenția cu care Meghan a semnat la începutul acestui an, a declarat pentru MailOnline: ,,Știam că anunțul Spotify urma să vină. S-ar putea să fie un șoc pentru toți ceilalți, dar lucrăm la rebranduirea lui Meghan de săptămâni întregi. „

Aceștia au adăugat: ,,Ari este cel mai bun din domeniu când vine vorba de înțelegeri corporative și de a face bani. Este încântat să o reprezinte pe Meghan și și-a ivestit toată energia în acest sens. Ofertele au început să curgă, inclusiv de la alte platforme de podcasturi. „

Iar Ducesa de Sussex și Prințul Harry chiar nu au de ce să se teamă că nu vor mai fi la fel de productivi. Din ce se aude, Meghan Markle ar putea aduna milioane de dolari și ar putea deveni rapid cel mai bine plătit influencer din lume, câștigând 200.000 de lire sterline pe post, potrivit unui expert în branduri.

Citește și

CEO Daniel Zhang va părăsi postul de conducere. Alibaba îl numește pe miliardarul Joseph Tsai ca nou președinte

Piața din Roma unde a fost ucis Iulius Cezar, deschisă publicului. Cât costă un bilet pentru vizitarea locului

Inteligența artificială intră pe câmpul de luptă în Ucraina