• Începând de marți, turiștii pot vizita locul unde a fost ucis Iulius Cezar, în Piața Largo Argentina din Roma.
  • Un bilet pentru vizitarea acestor locuri va costa 5 euro.
  • Dictatorul roman Iulius Caesar a fost asasinat de un grup de senatori în anul 44 î.Hr. în Curia din Teatrul lui Pompei, unde în prezent este Piața Largo Argentina.

Turiștii pot vizita, începând de marți, locul unde a fost ucis Iulius Cezar, în Piața Largo Argentina din Roma, fără să mai fie ținuți la distanță, după bariere, cum se întâmpla până acum, scrie The Independent.

Dictatorul roman Iulius Caesar a fost asasinat de un grup de senatori în anul 44 î.Hr. în Curia din Teatrul lui Pompei, unde în prezent este Piața Largo Argentina.

Pe acest loc au fost ridicate ulterior patru temple, care se află în prezent sub nivelul solului, într-un șantier arheologic.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Turiștii care doreau să viziteze locul erau nevoiți până acum să privească de departe, din spatele unor bariere, însă de marți aceștia se vor putea plimba pe o pasarelă construită de-a lungul șantierului.

Lucrările pentru pasarelă au fost finanțate de casa de modă Bulgari, peste situl descoperit în timpul unor lucrări de construcții în anii 1920.

Un bilet pentru vizitarea acestor locuri va costa 5 euro.

Citește și

Macron anunță achiziționarea comună de rachete sol-aer pentru Franţa, Belgia, Estonia, Ungaria şi Cipru: Este un ,,exemplu bun de cooperare suverană a europenilor”

Inteligența artificială intră pe câmpul de luptă în Ucraina

STUDIU. Singurătatea îți poate afecta cursul vieții: „Persoanele care se simt izolate socia au tendința de a dezvolta obiceiuri nesănătoase”