• Actrița a petrecut mult timp în Spania.
  • Heard și-a ținut în mare parte copilul departe de ochii publicului de când a primit-o prin intermediul unei mame surogat în iulie 2021.
  • Heard a fost obligată să-i plătească fostului ei soț Johnny Depp 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 350.000 de dolari în daune punitive

Amber Heard ar fi schimbat Hollywood-ul cu Madrid, anunță Marca. Potrivit unui articol al lui Alison Boshoff de la Daily Mail, actrița în vârstă de 37 de ani s-a mutat în liniște în Spania împreună cu fiica ei Oonagh, spunând despre Heard: Am fost la Madrid. Este bilingvă în spaniolă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de tot zgomotul”.

Un prieten al lui Heard i-a împărtășit jurnalistei: Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit.”

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

În timp ce reprezentanții lui Heard nu au comentat încă această mutare, actrița a petrecut mult timp în Spania. În octombrie anul trecut, ea a fost văzută pe plajele din Palma de Mallorca, iar cu câteva zile înainte, a fost văzută jucându-se cu fiica ei într-un parc pentru copii în timpul escapadei sale în Spania. Heard și-a ținut în mare parte copilul departe de ochii publicului de când a primit-o prin intermediul unei mame surogat în iulie 2021.

După cum s-a raportat anterior, Heard a fost obligată să-i plătească fostului ei soț Johnny Depp 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 350.000 de dolari în daune punitive pentru că l-a defăimat într-un articol de opinie din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post.

Cu toate acestea, Heard a cerut judecătorului să anuleze verdictul juriului și a solicitat un nou proces, susținând că hotărârea nu a fost susținută de dovezi. În ciuda dramei juridice, Heard pare să se bucure de noua ei viață în Madrid. Este clar că lui Heard îi priește noul mediu, iar mutarea în Spania poate fi exact ceea ce are nevoie pentru a o lua de la capăt. După cum a declarat prietenul ei pentru Daily Mail: Este fericită acolo.”

Citește și