• Filmul Apple Studios este produs în colaborare cu F1 și va continua să filmeze la curse reale de Grand Prix-uri britanice până la sfârșitul sezonului.
  • Filmul fără nume – despre care se zvonește că se va numi Apex – îl va avea ca protagonist pe Pitt în rolul lui Sonny Haye.
  • Potrivit unor fotografii publicate recent de pe platoul de filmare, cea de-a 11-a echipă fictivă are propriul garaj în boxe, chiar între Ferrari și Mercedes.

Brad Pitt va începe filmările pentru pelicula sa cu tematică de Formula 1 în acest weekend la Silverstone, iar fanii tocmai au avut parte de o mică avanpremieră a mult așteptatului proiect. Filmul fără nume – despre care se zvonește că se va numi Apex – îl va avea ca protagonist pe Pitt în rolul lui Sonny Hayes, un pilot care iese la pensie pentru a se confrunta cu un pilot în plină ascensiune, Joshua Pearce, interpretat de Damson Idris, informează Robb Report.

Potrivit unor fotografii publicate recent de pe platoul de filmare, cea de-a 11-a echipă fictivă are propriul garaj în boxe, chiar între Ferrari și Mercedes. Într-un videoclip de pe Instagram al ESPN, se poate vedea mașina APXGP care va fi folosită în reportaj făcând un tur de pistă. Brad Pitt nu va concura de fapt cu campioni precum Sir Lewis Hamilton. Cu toate acestea, pilotul vedetă va fi coproducător și consilier în cadrul filmului.

View this post on Instagram

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Am fost aici în urmă cu o săptămână sau două, urmărindu-l pe Brad la antrenamente, și este extrem de interesant să vezi cum totul se pune la punct”, a declarat Hamilton pentru ESPN.

Să știi că, în sfârșit, începem să filmăm în acest weekend, sunt emoții, în mod natural, pentru că este ceva la care lucrăm de foarte mult timp și vrem ca toată lumea să îl iubească și să simtă cu adevărat că încapsulăm ceea ce înseamnă esența acestui sport. Așa că acesta este obiectivul nostru și sperăm să vă facem să fiți mândri.”

Filmul Apple Studios este produs în colaborare cu F1 și va continua să filmeze la curse reale de Grand Prix-uri britanice până la sfârșitul sezonului. Producătorul Jerry Bruckheimer, scenaristul Ehren Kruger și regizorul Joseph Kosinski – toți cei care au lucrat recent împreună la Top Gun: Maverick- se află, de asemenea, în spatele filmului.

Joe este un regizor incredibil și ați văzut deja ce a făcut cu avioanele de vânătoare, ce a făcut cu Maverick”, a declarat Hamilton reporterilor. Și aducând asta, acea tehnologie și acel punct de vedere în lumea noastră, cred că va fi uimitor.”

Citește și