• Într-o conferință de presă de la Wimbledon, Paula Badosa a vorbit despre cum a avut un vis intim alături de jucătorul grec, Stefanos Tsitsipas.
  • „Am visat că amândoi câștigam Australian Open. Apoi am avut parte de un moment foarte romantic” a declarat jucătoare de tenis, Badosa.
  • Cei doi au un cont comun de Instagram, tsitsidosa, unde împărtășesc fotografii drăguțe din călătoriile lor.

Vedeta spaniolă de tenis, Paula Badosa, dezvăluie într-o conferință de presă de la Wimbledon visul intim pe care l-a avut alături de iubitul ei, jucătorul de tenis, Stefanos Tsitsipas, într-o conferință de presă bizară la Wimbledon, scrie Daily Mail. Paula Badosa i-a uimit pe reporteri împărtășind detalii despre un vis plin de viață pe care l-a avut.

Badosa, care se întâlnește public cu Tsitsipas de la Openul Francez, a povestit public și a început să râdă în momentul în care a dezvăluit momentul romantic avut în vis chiar dacă nu a intrat în detalii. „Surprinzător, pentru că nu visez niciodată la jucători de tenis, dar l-am visat în noaptea aceea, că amândoi câștigam Australian Open. Apoi am avut parte de un moment foarte romantic, dar nu am de gând să explic. O să îl păstrez pentru noi.”

Sursă: MARCA

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Mă simt fericit și mulțumit”, a spus Tsitsipas

Tsitsipas a etichetat-o recent pe frumusețea spaniolă drept „sufletul său pereche”. „Nu am simțit cu adevărat acest tip de legătură cu nimeni până acum. Nu vreau să pară ciudat sau altceva pentru că asta este realitatea și cu asta mă confrunt. Sunt extrem de binecuvântat și fericit că acest lucru a venit în această fază a vieții mele.” a adăugat jucătorul de tenis, Tsitsipas.

„Pot să fac ceea ce îmi place și pot să fac asta cu cineva care mă înțelege pe deplin. Am fost foarte interesat de mintea ei mai mult decât de orice altceva.” „Desigur că există atracție, dar uneori este și doar o interacțiune sufletească.”

Cei doi au și un cont comun de Instagram

Pe lângă conturile sociale individuale pe care le au, cuplul a ales să realizeze și un cont de Instagram împreună pentru a interacționa mult mai ușor cu fanii și a posta momentele pe care le petrec împreună. Contul se numește tsitsidosa, iar aceștia împărtășesc fotografii drăguțe din călătoriile lor.

Citește și

Rechinii atacă turștii de pe plajele din New York. Câți prădători au reperat dronele

Creatorii de conținut dau ora exactă în online: ,,Cel mai important în momentul în care promovezi un anumit produs este să-l folosești înainte”

Un nou val de caniculă vine în România. Cum va fi vremea în perioada următoare