• Meteorologii avertizează că te așteaptă o perioadă caniculară.
  • Vremea va fi deosebit de caldă în toată țara în următoarele patru săptămâni.
  • Precipitațiile nu vor lipsi nici ele din unele zone ale țării.

Urmează zile de foc în România. Meteorologii avertizează că te așteaptă zile caniculare în următoarea perioadă. În viitoarele patru săptămâni vremea va fi deosebit de caldă în toată țara. Precipitațiile nu vor lipsi nici ele din unele zone ale țării.

Vremea în perioada 10-17 iulie

În intervalul 10-17 iulie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, pe întreg teritoriul țării, în special în regiunile din sud.

Excepție face nord-vestului extrem al ţării, acolo unde regimul pluviometric va fi excedentar. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, atât în sudul ţării cât şi la munte.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Vremea în perioada 17-24 iulie

În săptămâna 17- 24 iuliem, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sud şi sud-est.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în perioada 24-31 iulie

În săptămâna 24- 31 iulie, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurului celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea în perioada 31-7 august

În perioada 31 iulie – 7 august, temperaturile se vor situa peste cele specifice, pe întreg teritoriul României, mai ales în sud-estul ţării.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în zonele nord-estice. În rest, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și