• Spears a fost fotografiată marți la aeroportul LAX fără verighetă.
  • Britney Spears a fost fotografiată la un Starbucks din orașul Dorado, alături de un individ.
  • Actorul din Family Business” și Britney Spears nu se confruntă cu probleme conjugale.

Britney Spears a fost văzută ieșind cu un bărbat neidentificat în Puerto Rico, sâmbătă, la doar câteva zile după ce a fost văzută fără verighetă. Cu toate acestea, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Page Six că bărbatul este un membru al personalului de securitate” al vedetei pop.

În imaginile obținute în exclusivitate de Page Six, Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată la un Starbucks din orașul Dorado, situat pe plajă, purtând o rochie neagră fără umeri. Ea părea să răsfoiască meniul de lângă individ și, la un moment dat, a putut fi văzută luând o înghițitură din paharul ei în timp ce își ridica privirea spre el.

Un martor ocular a declarat pentru Page Six că bărbatul, care era îmbrăcat cu un tricou cu dungi, o pereche de pantaloni kaki și o șapcă neagră, a fost auzit vorbind în spaniolă. El a comandat și a plecat cu Britney Spears în aceeași mașină”, adaugă sursa.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Page Six a aflat în exclusivitate la începutul acestei săptămâni că nu există probleme în paradis pentru cei doi. Reprezentantul lui Asghari, Brandon Cohen de la BAC Talent, a declarat vineri că actorul din Family Business” și Britney Spears nu se confruntă cu probleme conjugale, în ciuda faptului că amândoi au renunțat la verighete la începutul acestei săptămâni.

Britney Spears a fost fotografiată marți la aeroportul LAX fără verigheta matrimonială înainte de o călătorie cu prietenul și managerul ei, Cade Hudson. Asghari, în vârstă de 29 de ani, a fost apoi fotografiat fără bijuteria simbolică două zile mai târziu, în timp ce se îndepărta de un valet de mașină în Los Angeles.

Citește și: