FOTO. Câștigătoarea „Mrs Rusia” primește critici aspre din partea publicului: „A fost singura concurentă?”

Organizatorii concursului de frumusețe, Mrs Russia au fost nevoiți să-și apere câștigătoarea după un val de batjocuri online, aduse la adresa acesteia, relatează Daily Mail. Natalya Oskar, o mamă în vârstă de 34 de ani din Khabarovsk, Rusia, a devenit subiectul unor comentarii negative, după ce o fotografie nereușită dintre ale sale a fost distribuită pe scară largă pe internet.

„Dacă ea este câștigătoarea, mi-e puțin teamă să întreb dacă există fotografii ale celor de pe locul doi”.

„Rusia minte în legătură cu orice. Chiar și în ceea ce privește aspectul”.

„A câștigat? A fost singura concurentă?”

Utilizatorii rețelelor de socializare au făcut remarci dure despre aspectul ei, precum buzele mult prea mari, machiajul intens și statura mică. Unii au sugerat că a apelat la intervenții chirurgicale estetice exagerate, în timp ce alții au afirmat că arăta complet diferit față de persoana care a câștigat concursul. Aceasta a fost acuzată, de asemenea, că își editează fotografiile de pe Instagram.

În fața acestor critici, organizatorii concursului au ieșit în apărarea câștigătoarei, susținând că fotografia care a circulat era realizată într-un unghi nepotrivit. Ei au subliniat că Natalya Oskar este o câștigătoare demnă și că juriul a fost impresionat de ea. Anul acesta, competiția a avut un format nou, deschizându-se pentru o gamă mai largă de concurente și renunțând la anumite criterii restrictive legate de înălțimea și mărimea hainelor, au spus organizatorii evenimentului.

Natalya Oskar, care predă engleză și este și cântăreață, a negat acuzațiile de intervenții chirurgicale estetice și a declarat că nu îi pasă de hărțuirea online. Ea a subliniat că a muncit din greu pentru competiție, petrecând ore în șir pe tocuri și sacrificându-și orele de somn pentru repetiții.

Concursul Mrs Russia este destinat femeilor căsătorite cu copii, fiind diferit de concursul Miss Russia. Anul acesta, 83 de femei s-au înscris în competiție, iar Natalya Oskar a câștigat premiul cu o interpretare a melodiei I’m Your Mrs. Russia.

Citește și:

Exit mobile version