• Curtis și Lohan au jucat împreună în filmul de comedie Freaky Friday din 2003.
  • Curtis a postat o selecție de fotografii cu Lohan.
  • Fanii și alte celebrități au împărtășit aprecierea lor pentru postarea lui Curtis.

Jamie Lee Curtis a postat un mesaj pentru fosta sa colegă și „fiică de film” Lindsay Lohan. Curtis și Lohan au jucat împreună în filmul de comedie Freaky Friday din 2003, jucând rolul unei mame și al unei fiice care sunt forțate să vadă perspectiva celeilalte atunci când se trezesc în mod misterios în corpul celeilalte, scrie The Independent.

Vineri, 28 aprilie, Curtis a postat o selecție de fotografii cu Lohan la ceea ce pare a fi petrecerea ei pentru bebeluș. Prietena mea și fiica mea de film @lindsaylohan crește!”, a scris laureatul premiului Oscar în legendă. Atât de încântată pentru ea. Ce mamă va fi”.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

În imagini, Lohan, în vârstă de 36 de ani, își atinge burtica și zâmbește alături de prieteni. Fanii și alte celebrități au împărtășit aprecierea lor pentru postarea lui Curtis. Selma Blair a comentat: Sunt atât de fericită pentru fericire. Mare dragoste, @lindsaylohan”.

Un alt comentator a împărtășit urări pozitive pentru Lohan. Va reuși să facă treaba de părinte!”, au scris aceștia. A trecut prin multe în viață și se pare că a aterizat într-un loc minunat. Întotdeauna te susținem, Lindz!”.

Bineînțeles, mulți au fost încântați de referința lui Curtis la Freaky Friday. Unul dintre filmele mele preferate pe care le-ați făcut, doamnelor!”, se arată într-un comentariu, înainte ca fanul să adauge: Felicitări noii mămici!”.

Citește și