• Un elev de 13 ani a salvat viaţa colegilor săi aflaţi în autobuzul şcolar, după ce şoferul a leşinat.
  • Momentul a fost surprins de camerele aflate în autobuz.
  • Autoritățile au transmis că nimeni nu a fost rănit, iar șoferul a fost transportat la un spital local.

Un elev de numai 13 ani este recunoscut drept un erou de colegii săi de clasă, după ce a observat că șoferul autobuzului care îi conducea spre casă a leșinat și a preluat chiar el controlul asupra volanului, scrie Sky News.

Dillon Reeves, originar din SUA, a devenit un adevărat exemplu pentru colegii săi de clasă, după ce a dat dovadă de curaj și a împiedicat producerea unei tragedii.

Aflat în autobuzul școlar, Dillon a observat că șoferul se simte rău și este pe cale să leșine, fiind incapabil să conducă.

Fără să stea pe gânduri, băiatul a preluat controlul asupra volanului și a călcat frâna.

Momentul a fost surprins de camerele aflate în autobuzul școlar, gestul băiatului fiind demn de cel al unui erou.

S-a ridicat, a evaluat situația și a văzut că șoferul a leșinat. Acesta a fost un act extraordinar de curaj. A sărit de pe scaun, și-a aruncat rucsacul jos, a alergat în față și a apucat volanul și a oprit autobuzul. Acțiunile studentului care a ajutat la oprirea autobuzului au făcut diferența astăzi și nu aș putea fi mai mândru de eforturile sale” , a spus  Robert Livernois, preotul şcolii.

Autoritățile au transmis că nimeni nu a fost rănit, iar șoferul a fost transportat la un spital local, unde este monitorizat de medici.

Omagii dedicate micului salvator

Consilierul orașului Warren, Jonathan Lafferty, l-a lăudat pe Dillon într-o postare publicată pe Facebook, mulțumindu-i pentru acțiunile sale eroice.

Orașul Warren este foarte mândru de eroul nostru din clasa a VII-a, Dillon Reeves! Acest tânăr a intrat în acțiune când șoferul său de autobuz școlar s-a confruntat cu o urgență medicală, oprind autobuzul și evitând ceea ce ar fi putut fi foarte tragic. Suntem foarte mândri de tine pentru acțiunile tale eroice!” , a scris consilierul orașului.

Mama băiatului a scris, de asemenea, un mesaj dedicat fiului ei.

Azi, pe drumul spre casă de la școală, șoferul de autobuz al lui Dillon a leșinat la volan, iar Dillon a sărit în acțiune și a oprit autobuzul și a salvat toți copiii de mașinile pe care i-ar fi putut lovi in cale!!El este EROUL Local!!” , a scris femeia, pe Facebook.

Mai mult, pentru a aduce un omagiu acțiunilor lui Dillon, localnicii au decorat curtea casei sale cu un semn uriaș, pe care scrie erou” .

Citește și

Sora lui Meghan Markle susține că ea și prințul Harry au o relație toxică: „Ei sunt nesănătoși unul pentru celălalt”

FOTO. Noi imagini cu regele Charles al III-lea și regina consoartă au fost publicate de Palatul Buckingham. Ce poartă cuplul regal

Donator de spermă, oprit de instanță. Judecătorii au declarat că bărbatul a contribuit la producerea a 550-600 de copii