• Samantha a intentat procesul în martie 2022 și a susținut că Meghan a defăimat-o susținând că abia au avut o relație.
  • Samantha ar fi fost plătită generos” de un tabloid pentru a vorbi împotriva surorii sale vitrege.
  • În 2021, Samantha a scris un volum de memorii de 330 de pagini intitulat The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1.

Samantha Markle, sora vitregă mai mare a ducesei de Sussex, a susținut că relația dintre Meghan și Harry este toxică” într-un nou interviu, scrie The Independent. Vorbind pentru programul de știri australian 7News Spotlight, aceasta a afirmat că prințul Harry și Meghan Markle sunt nesănătoși unul pentru celălalt”.

Într-un trailer al emisiunii sunt prezentate clipuri cu Harry și Meghan mergând împreună în diferite momente ale relației lor, alături de o voce din off a Samanthei, care a spus: Nu am avut timp să vorbesc cu ea: Ei sunt cu adevărat nesănătoși unul pentru celălalt”. Videoclipul se întrerupe cu Samantha în timpul interviului, în timp ce aceasta adaugă: Este o relație toxică”.

De asemenea, ea a afirmat că Meghan ar fi încă o chelneriță dacă nu ar fi fost” tatăl lor, Thomas Markle Sr. Thomas Sr. și fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr., dau, de asemenea, interviuri în cadrul emisiunii, care prezintă videoclipuri casnice inedite cu ducesa în adolescență.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La un moment dat, în trailer, Thomas Jr. a spus Nu vom pleca. Acest lucru va schimba totul”. Acesta vine la aproape exact o lună după ce Samantha a pierdut un proces de defăimare pe care l-a intentat împotriva lui Meghan, în care a acuzat-o pe ducesă că a răspândit minciuni rău intenționate” în timpul interviului acordat de Meghan și Harry lui Oprah Winfrey în 2021 și a presupusei declarații către jurnaliști în 2020. Samantha a intentat procesul în martie 2022 și a susținut că Meghan a defăimat-o susținând că abia au avut o relație și că Samantha a fost plătită generos” de un tabloid pentru a vorbi împotriva surorii sale vitrege. În 2021, Samantha Markle a scris un volum de memorii de 330 de pagini intitulat The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1.

Citește și