• Meghan Markle a ales să poarte un costum roz din două piese, cu pantaloni scurți.
  • Ducesa și-a asortat costumul cu tocuri nude și un simplu tricou alb.
  • Costumele scurte au luat cu asalt covoarele roșii în ultima vreme, elita de la Hollywood fiind cea mai recentă tendință a sezonului.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție neașteptată în Los Angeles luni seară, ieșind la baschet pentru a urmări meciul dintre LA Lakers și Memphis Grizzlies, scrie Hello Magazine.

Meghan Markle a ales să poarte un costum roz din două piese, cu pantaloni scurți care îi subțiază silueta, prinși cu o curea asortată, cu un blazer supradimensionat într-o nuanță de piersică. Meghan și-a asortat costumul cu tocuri nude și un simplu tricou alb, lăsându-și părul să îi cadă pe umeri. Costumele scurte au luat cu asalt covoarele roșii în ultima vreme, elita de la Hollywood fiind cea mai recentă tendință a sezonului.

Fanii modei regale s-au grăbit să comenteze ținuta, care diferă foarte mult de rochiile imaculate și de paltoanele croite pe care le purta la angajamentele regale când locuia în Marea Britanie. Unii chiar au comparat evoluția vestimentară a lui Meghan cu stilul ei anterior, înainte de a se căsători cu Prințul Harry. Este evident că este o adevărată schimbare de stil în comparație cu vremurile în care locuia în Anglia… Îmi amintește de stilul ei de dinainte de nuntă”, a scris un fan pe Instagram, în timp ce un altul a lăudat minunatul stil modern” al lui Meghan.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Strălucitoare… ador ținuta lui Meghan!”, a comentat un altul, în timp ce un al patrulea a scris: Excepțional”. Ducele și ducesa de Sussex au făcut un pas înapoi de la îndatoririle regale în ianuarie 2020, dar abia în 2021 cuplul a confirmat că nu-și vor relua rolurile de membri activi ai familiei regale.

Citește și