• Meghan Markle a negat informațiile care susțin că decizia sa de a nu participa la încoronarea regelui Charles al III-lea a fost influențată de corespondența dintre ea și prințul de Wales de atunci.
  • Ducesa de Sussex spune că nu se „gândește la corespondența de acum doi ani”.
  • În timpul interviului cu Winfrey, Meghan a susținut că un membru senior al familiei regale a speculat cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie.

Meghan Markle a negat informațiile care susțin că decizia sa de a nu participa la încoronarea lui Charles a fost influențată de corespondența dintre ea și prințul de Wales de atunci. Vineri, s-a raportat că ducesa de Sussex i-ar fi scris lui Charles despre prejudecățile inconștiente din cadrul familiei regale. Scrisoarea ar fi fost trimisă în urma apariției lui Harry și a lui Meghan la The Oprah Winfrey Show în martie 2021, conform unui raport al Daily Telegraph, scrie The Independent.

În timpul interviului cu Winfrey, Meghan a susținut că un membru senior al familiei regale a discutat despre culoarea pielii fiului lor, Archie, în timp ce ea era însărcinată. O sursă ar fi declarat pentru publicație că Meghan nu a considerat că preocupările pe care i le-a subliniat lui Charles, inclusiv modul în care au fost tratate de către palat acuzațiile de hărțuire la adresa ei, au primit un „răspuns satisfăcător”.

Ce au transmis ducii de Sussex


Răspunzând la aceste informații, soții Sussex au emis o declarație care a fost transmisă prin intermediul contului de Twitter al comentatorului regal Omid Scobie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Ducesa de Sussex își vede de viața ei în prezent, nu se gândește la corespondența de acum doi ani legată de conversații de acum patru ani”, se arată în declarația lor. „Orice sugestie contrarie este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm presa tabloidă și și diverși comentatori regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”.


Potrivit rapoartelor, Charles și-a exprimat tristețea cu privire la ruptura dintre familia regală într-o scrisoare adresată lui Meghan la acea vreme. De asemenea, el s-a declarat dezamăgit de faptul că Harry și Meghan au făcut acuzații atât de grave în timpul interviului cu Winfrey.

Atât Meghan, cât și Charles au recunoscut că comentariul lor nu a fost făcut cu răutate, s-a relatat, iar ducesa a precizat că nu a intenționat niciodată să îi acuze de rasism. În schimb, ea a spus că își exprima îngrijorarea cu privire la prejudecățile inconștiente.

Citește și