• Scrisoarea a fost trimisă după ce ducesa a spus, într-un interviu cu Oprah Winfrey, că un regal senior a speculat despre cât de întunecată va fi pielea fiului ei nenăscut.
  • Afirmațiile au aruncat monarhia în criză.
  • Familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism.

Ducesa de Sussex a trimis o scrisoare regelui Charles al III-lea în care își exprimă îngrijorarea cu privire la părtinirea inconștientă a familiei regale, transmite Sky News. Meghan a trimis scrisoarea după apariția ei cu Prințul Harry la emisiunea Oprah Winfrey în martie 2021. În interviu, Meghan a susținut că un membru al familiei regale a speculat despre cât de întunecată ar fi pielea fiului lor nenăscut.

Afirmațiile au aruncat monarhia în criză, în timp ce familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism. Sursa din Daily Telegraph a susținut că asta ar fi parte din motivul pentru care Meghan nu participă la încoronarea Regelui, susținând că simte că nu a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

Ziarul relatează că scrisoarea lui Meghan a fost trimisă ca răspuns la o scrisoare a regelui Charles al III-lea, care era prințul de Wales la acea vreme, în care acesta și-a exprimat tristețea pentru despărțirea în familie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Se spune că scrisorile ar clarifica, de asemenea, identitatea seniorului regal care a făcut comentariul, atât Meghan, cât și Charles recunoscând că observația nu a fost făcută cu răutate. Rapoartele scrisorii vin cu săptămâni înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Harry, care și-a dezvăluit relația tulbure cu Familia Regală în emisiunea și autobiografia sa de pe Netflix, va fi martor la încoronarea Regelui și a mamei sale vitrege, Regina Camilla.

Citește și