• 1.200 de invitați de seamă vor participa la petrecerea de dinainte de nuntă găzduită de Mukesh Ambani în cinstea fiului lui cel mic, Anant.
  • Superstarul Rihanna va fi plătită cu 9 milioane de euro pentru concertul de la petrecerea extravagantă.
  • 100 de bucătari vor pregăti aproximativ 500 de feluri mâncare tradițională și internatională.

Petrecerea de 3 zile și 3 nopți dinaintea nunții secolului a familiei Ambani se pare că îi va costa 140 milioane de dolari. La acestă petrecere au fost invitați mai marii bogați ai lumi.

Mâncarea a fost preparată de peste 100 de bucătari care au fost aduşi în India, vor pregăti aproximativ 500 de feluri de mâncare, de la preparate tradiţionale la specialităţi din bucătăria internaţională.

Superstarul pop Rihanna a încins atmosfera în prima seară a petrecerii extravangante

Conform surselor, aceasta va fi plătită cu nouă milioane de euro pentru prestaţia ei. Pe parcursul celorlalte zile vor fi organizate mai multe ceremonii şi evenimente cu diferite teme și coduri vestimentare, pentru care oaspeții au primit un ghid de cod vestimentar de nouă pagini, care a subliniat sugestii de modă pentru numeroasele evenimente din weekend.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Prima seară a fost tema everland, a doua seara va fi cu vestimentație mai tradițională „Mela Rouge”. Oaspeţii de seamă printre care se zvonește că ar fi Bill Gates, Zuckerberg, Ivanka Trump și mulți alții vor avea parte inclusiv de o zi cu tematica „junglei” care se va încheia cu o vizită la un centru de salvare a elefanţilor condus de familie.

Citește și