• Verstappen a câștigat din pole position în Bahrain anul trecut și a încheiat cu 19 victorii în 22 de curse într-un sezon dominant.
  • El a declarat că s-a bucurat de această zi.
  • Pilotul echipei Red Bull a fost pus la muncă pentru cel de-al 33-lea pole al carierei sale.

Triplul campion mondial Max Verstappen și-a asigurat pole position-ul pentru etapa de deschidere a noului sezon de Formula 1, în Bahrain, scrie The National News.

Pilotul echipei Red Bull a fost pus la muncă pentru cel de-al 33-lea pole al carierei sale pe circuitul Sakhir, cu Charles Leclerc de la Ferrari, al doilea, și George Russell al treilea pentru Mercedes.

Primele două Mari Premii ale unui campionat record de 24 de curse, în Bahrain și Arabia Saudită, se desfășoară ambele într-o zi de sâmbătă. Verstappen, care a câștigat din pole position în Bahrain anul trecut și a încheiat cu 19 victorii în 22 de curse într-un sezon dominant, a declarat că s-a bucurat de această zi.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

A fost foarte distractiv, de fapt, pista a avut multă aderență, dar cu vântul din ultimele zile, a fost destul de dificil să faci tot turul împreună și la fel a fost și în calificări, în Q1, Q2 mergi puțin mai repede cu pista în creștere, dar să scoți cu adevărat totul în Q3 a fost un pic mai dificil”, a spus olandezul.

Sunt foarte fericit să fiu în pole position, ca să fiu sincer, a fost un pic neașteptat, dar în calificări cred că mașina a venit la noi și m-am simțit un pic mai fericit cu întreaga mașină. Am spus ieri că trebuie să punem la punct câteva lucruri la mașină pentru a încerca să obținem acel echilibru perfect, dar cu vântul nu a fost posibil, dar din fericire am mers în direcția corectă și am putut într-adevăr să forțăm puțin mai mult cu mașina”, a spus Verstappen.

Citește și