• Vă mulțumesc tuturor… Când spun că sunt fericită să fiu aici, o spun din inimă”, a spus Dion.
  • Ea i-a înmânat premiul lui Taylor Swift pentru albumul său Midnights.
  • Cântăreața a fost însoțită pe scenă de fiul ei pentru a înmâna cel mai important premiu al anului.

Celine Dion și-a făcut o apariție surpriză la premiile Grammy, în contextul în care se luptă cu o afecțiune neurologică rară, sindromul „Stiff Person”, scrie BBC. Cântăreața în vârstă de 55 de ani a fost ovaționată în picioare când a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru albumul anului.

Vă mulțumesc tuturor… Când spun că sunt fericită să fiu aici, o spun din inimă”, a spus Dion. Ea i-a înmânat premiul lui Taylor Swift pentru albumul său Midnights. Cântăreața a fost însoțită pe scenă de fiul ei pentru a înmâna cel mai important premiu al anului, la 27 de ani după ce Diana Ross și Stinger i-au înmânat premiul, a spus ea.

Cei care au fost suficient de binecuvântați să fie aici, la premiile Grammy, nu trebuie să ia niciodată ca fiind de la sine înțeleasă dragostea și bucuria extraordinară pe care muzica le aduce în viețile noastre și ale oamenilor din întreaga lume”, a spus ea.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Swift s-a numărat printre cei care s-au ridicat în picioare pentru Dion când a urcat pe scenă și a cântat pe melodia lui Dion, The Power of Love, cu toate că ulterior a fost criticată de unii online pentru că a apărut doar pentru scurt timp pentru a o recunoaște pe Dion în momentul în care i-a înmânat trofeul.

Swift și Dion au făcut ulterior fotografii împreună. Dion a vorbit anterior despre spasmele musculare care îi provoacă dificultăți atunci când merge și care nu îi permit să își folosească corzile vocale pentru a cânta în mod normal, atunci când și-a dezvăluit diagnosticul în decembrie 2022. Ulterior, ea și-a anulat turneul mondial Courage.

Citește și