• Celine Dion își reia activitatea artistică și își va face debutul în film.
  • Cântăreața va juca într-o comedia romantică „Love Again” , alături de Priyanka Chopra Jonas și de Sam Heughan.
  • Pe lângă apariția din film, Celine Dion va interpreta și câteva melodii de pe coloana sonoră a filmului.

Fanii lui Celine Dion se vor bucura să afle că artista revine pe firmament, dar nu pe scenă (deocamdată), ci într-un film artistic, prima ei experiență de acest fel, scrie Rolling Stone.

Cântăreața va juca în comedia romantică Love Again, alături de Priyanka Chopra Jonas și de Sam Heughan.

Pe lângă apariția din film, Celine Dion va interpreta și câteva melodii de pe coloana sonoră a filmului.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Celine Dion și-a folosit de multe ori, de a lungul timpului, vocea pentru coloanele sonore ale mai multor producții de cinema de succes (cum ar fi Titanic, 1997), dar niciodată n-a apărut într-un film de cinema, ca actriță. Coloana sonoră Love Again – care va fi lansată pe 12 mai – reprezintă prima piesă în limba engleză a lui Dion de la albumul Courage din 2019.

Sper că oamenilor le va plăcea”

M-am distrat foarte mult făcând acest film. Și să am privilegiul de a apărea alături de frumoșii și talentații actori Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan. Este un cadou pe care îl voi prețui pentru totdeauna. Sper că oamenilor le va plăcea și că le vor plăcea și noile melodii. ” , a declarat Dion într-un interviu pentru revista People.

Povestea din Love Again o urmărește pe Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas), o tânără care, după moartea logodnicului ei, continuă să trimită mesaje romantice pe fostul lui număr de telefon alocat lui Rob Burns (Sam Heughan), un ziarist care trăiește în acelasi oraș cu ea. Fascinat de cuvintele frumoase și de onestitatea transmisă prin mesajele scrise de Mira în memoria iubitului ei decedat, Rob încearcă să afle cine este expeditorul acestora. Aici intră în scenă Celine Dion, care joacă și rol de part time de Cupidon. Celine Dion va încerca să-l ghideze pe Rob și îi oferă sfaturi care să-i aducă împreună pe cei doi, într-un final.

Artista și-a anulat anul trecut turneele pe care le avea programate în SUA și în Europa, din cauza unor probleme medicale grave, care nu îi mai permiteau să susțină reprezentații artistice. Celine Dion a urmat un tratament intensiv, care se pare că a dat rezultate, iar acum, artista canadiană își reia încet și sigur seria de concerte, primele fiind programate la Paris- La Défense Arena, între 1 și 10 septembrie 2023.

Citește și:

Obiceiuri de miliardar. Elon Musk doarme pe o canapea din biblioteca sediului Twitter

Prințul Harry va merge singur la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce se întâmplă cu Meghan Markle

Un capitol din Biblie, nemaivăzut până acum, a fost descoperit folosind lumina UV