• Malti s-a născut pe 15 ianuarie 2022 prin intermediul unei mame surogat.
  • În prima fotografie, Priyanka a zâmbit în spatele fiicei sale.
  • Fetița ținea în mână un ou de ciocolată și purta un body alb cu inscripția Malti Marie’s First Easter”.

Duminică, Priyanka Chopra Jonas, în vârstă de 40 de ani, a postat pe Instagram un set de fotografii festive cu fetița de 14 luni pe care o are cu soțul Nick Jonas, în vârstă de 30 de ani, pentru a sărbători primul Paște al lui Malti acasă, scrie People.

În prima fotografie, Priyanka a zâmbit în spatele fiicei sale, în timp ce fetița ținea în mână un ou de ciocolată și purta un body alb cu inscripția Malti Marie’s First Easter” imprimată cu litere negre, completată cu urechi de iepuraș deasupra numelui ei.

O altă fotografie din galerie a fost făcută în momentul în care Malti a mușcat din oul de ciocolată, pe care îl avea din coșul ei de Paște. Fetița a părut să le facă cu mâna câinilor familiei sale într-un alt instantaneu, în timp ce se jucau afară. Mama și fiica s-au asortat, de asemenea, cu ocazia sărbătorii, Priyanka împărtășind un selfie în oglindă în care o sărută pe Malti, în timp ce purtau pijamale verzi, cu imprimeu de lămâie.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Duminica Paștelui”, a scris Priyanka în dreptul instantaneului. Deși Malti s-a născut pe 15 ianuarie 2022 prin intermediul unei mame surogat, ea a fost internată într-o unitate de terapie intensivă neonatală (NICU) în primele luni de viață. Malti Marie a ajuns acasă chiar la timp pentru Ziua Mamei, anul trecut.

Fiica lor se simte bine”, a declarat o sursă pentru PEOPLE la vremea respectivă despre bebelușul Malti. Este încă micuță, dar recuperează din ce în ce mai mult în fiecare zi. Priyanka și Nick vor doar să o țină în brațe și să o îmbrățișeze. Sunt deja niște părinți grozavi”.

Pentru a marca ocazia, Nick a distribuit o postare pe Instagram, reflectând asupra primirii pe lume a micuței sale. În această zi a mamei, nu putem să nu reflectăm la aceste ultime luni și la rollercoasterul în care am fost, pe care știm acum, atât de mulți oameni l-au experimentat, de asemenea”, a spus el, înainte de a dezvălui: după 100 de zile și mai mult în NICU, fetița noastră este în sfârșit acasă”.

Citește și